Black Friday Weekend Sale:
15% korting op 2 hoesjes, 20% op 3 hoesjes.
Gebruik de codes BF15 en BF20

Sony Xperia XZ - Hardcase hoesje ontwerpen - Transparant


Een persoonlijk Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen.


Een eigen foto op de achterkant van het telefoonhoesje.


De leukste bescherming voor jouw smartphone.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Gratis verzending)

Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen
Sony Xperia XZ telefoonhoesje maken zwart

Een stijlvol Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen.

Je bent natuurlijk uniek. Hoe kun je dat beter laten zien dan via iets dat je dagelijks bij je draagt? Een Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen kan nu helemaal naar eigen inzicht. Deze hardcase biedt elegante bescherming aan jouw telefoon en door z’n transparante kleur zul je bijna niet doorhebben dat deze om je smartphone zit. De case beschermt de zij- en achterkant van je telefoon, zodat deze tegen een stootje kan. De knoppen van zullen goed te bedienen blijven, omdat er speciale inkepingen voor zijn gemaakt. Het Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen is erg eenvoudig. Wil je graag weten hoe dat moet? Lees dan verder!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 512x1100
Type Device Xperia XZ
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee

 

Begin met ontwerpen!

Klik op ‘begin nu’ hierboven om te beginnen met je eigen Sony Xperia XZ hoesje ontwerpen. In onze customizer heb je verschillende opties om je telefoonhoesje te maken. Upload bijvoorbeeld je eigen foto van Facebook, Instagram of de harde schijf van je laptop of computer. Heb je geen leuke foto of inspiratie? Dan kun je ook kiezen uit een van onze vrolijke designs. Om het ontwerp helemaal af te maken kun je er ook voor kiezen om tekst toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een inspirerende quote of een belangrijke datum. Ben je helemaal klaar met je Sony Xperia XZ hoesje maken? Dan kun je hem bestellen!

Xperia XZ hoesje met foto

 

Xperia XZ hoesje ontwerpen

Het telefoonhoesje bestellen

Klaar met ontwerpen? En tevreden met je design? Dan kun je het telefoonhoesje bestellen. Zodra jij alle gegevens hebt ingevuld en de bestelling hebt betaald, gaan wij meteen aan de slag. Wij zorgen er graag voor dat jouw telefoonhoesje zo snel mogelijk in huis is. Daarom houden wij aan dat als het hoesje vóór een bepaalde tijd is besteld, wij deze dezelfde werkdag nog versturen. Daarnaast hebben wij gratis levering. Wil je toch graag je bestelling kunnen volgen? Dan kun je ook extra betalen voor Track & Trace. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice! We helpen je graag verder.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 512x1100
Type Device Xperia XZ
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!