iPad Mini 4

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wil je een hoesje laten maken voor jouw mobiel? Dan ben je bij Gocustomized aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoesjes, geheel naar jouw eigen design. Zo ook voor één van de nieuwste modellen van Apple, de iPad Mini 4. Opnieuw een echte Mini, maar met een groot hart. Zoals zijn naam doet vermoeden is het formaat nog steeds bescheiden, maar zijn de mogelijkheden naar een hoger niveau getild. Het nieuwe model is slechts 6,1 mm dun en weegt maar 299 gram. Door de Apple A8-chip is de centrale processor nu 30% sneller, en de grafische processor maar liefst 60%! De nieuwe camera functies promoveren de iPad Mini 4 tot een technologisch hoogstandje, waardoor elke foto een HD-kunstwerk wordt. Met zowel de iSight-camera aan de voorkant en de FaceTime HD-camera aan de achterkant kan je bovendien filmpjes opnemen. Met behulp van de Touch ID-technologie hoef je geen wachtwoorden meer te onthouden. Jouw vingerafdruk is bijna het enige wat je nodig hebt, want als je daarbij ook een hoesje van GoCustomized bestelt, maakt dat jouw iPad Mini 4 extra speciaal: je verlengt de levensduur en geeft het een chic uiterlijk. Een toestel met zulke competenties verdient namelijk een bijpassend jasje.

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Al met al is dit opnieuw een uitzonderlijk toestel. Apple zorgt er altijd voor dat de software en persoonlijke gegevens zo goed mogelijk zijn beschermd. Omdat de iPad Mini 4
zo licht als een veertje is, en natuurlijk klein maar fijn, is het wel zaak om ook de buitenkant van jouw toestel optimaal te beschermen. Onze hoesjes zijn hier perfect voor!
Er is een rijke keus aan kleur en design voor de Smart Cover die jij het best vindt passen. Met onze ontwerpmodule kan je een zelf gekozen afbeelding of foto met een hoge resolutie op jouw hoesje laten printen. Je kan er zelfs een tekst bij laten printen! Customize en bescherm jouw nieuwe iPad Mini 4 dus met een cover (hoesje) van GoCustomized.com!