MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Wat is Junk Food Day?

Junk Food Day wordt gevierd op 21 juli. Op deze dag hoef je je niet schuldig te voelen als je een bak ijs in je eentje leeg eet of als je een extra grote friet met extra veel mayo besteld. Op deze dag mag je je helemaal laten gaan!

 

junk food day

Waar komt het vandaan?

Zoals je misschien al had verwacht, deze dag is opgericht in de Verenigde Staten. Het enige doel van deze feestdag is om een commerciële feestdag te hebben. Natuurlijk hebben de fastfood ketens er veel baat bij, zij verkopen op deze dag extra veel! Bijvoorbeeld met een actie “Koop 1 burger en krijg 1 gratis”.

 

Junk Food Day

Maar let op, Junk Food Day is niet alleen een dag waar je onbeperkt fast food mag eten. Het geldt ook voor donuts, bonbons, snoep, ijs en nog veel meer lekkere dingen!

Als je het maximale uit je Junk Food Day wilt halen, maak dan een gepersonaliseerd hoesje met jouw favoriete junk food op de achterkant!

Geniet van deze dag, vier het bijvoorbeeld met je buren, je collega’s of je huisgenoten. Breng jouw crush een stuk taart of een donut en hij of zij zal meteen voor je vallen. Want wees nou eerlijk.... Wie houdt er nou niet van junk food?

 

 

Junk food day

Geef een reactie