GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Ontwerp: Vriendschap telefoonhoesjes

We hebben allemaal een beste vriend of vriendin in ons leven. Helaas kunnen we niet 24/7 met diegene onze tijd delen. Vriendschap sieraden en accessoires zijn al een tijdje verkrijgbaar op de markt. Waarom iets standaards geven, als we ook de vriendschap kunnen laten zien met een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Lees verder voor meer ideeën!

Eten

Iedereen houdt van eten. Jij, ik, je beste vriend, je hond. Dus waarom begin je niet met het ontwerpen van een telefoonhoesje met een lekker eten. Dit laat zien dat jij en je beste van hetzelfde eten houden en dus echt de juiste match zijn.

Dieren

Iedereen heeft een favoriet dier, ontwerp daarom een hoesje met je favoriete dier en voeg een leuke quote eraan toe om het af te maken. Je brother from another mother zal dit zeker een leuk idee vinden en je vriendschap is zichtbaar met een dieren hoesje.

TV show

Phone case for iPhone 6/6s case of Tom and Jerry cute cartoon patterns by PC material case for for iPhone 6 6s cover

Voor dit ontwerp is het een moeilijke keuze betreft het kiezen van een tv show waarbij er 2 vrienden zijn, net zoals jij en je bestie. Bij het kiezen van een cartoon kan bijvoorbeeld Tom & Jerry een leuke zijn! Of probeer de Buzzfeed quiz en kijk welk BFF couple het beste op jullie lijkt.

2in1

Voor dit hoesje, is het belangrijk dat je precies te werk gaat. De mogelijkheid is er om een tweedelig design te maken, waarbij jullie beide een helft hebben van een volledige canvas. Let goed op dat je de lijnen goed hebt en dat het op elkaar aansluit.

Heb je een leuk idee in gedachte? Wacht niet langer en ga naar onze website en begin met ontwerpen!

Geef een reactie