Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Mobieltjes: De beste klassiekers

Het is misschien moeilijk om te herinneren en sommige van ons kunnen het zich niet eens meer voorstellen, maar er was een tijd waar mobiele telefoons er compleet anders uitzagen dan nu. Tegenwoordig zien de meeste telefoons er hetzelfde uit en doen ze vrijwel ook allemaal hetzelfde. Vroeger leken telefoons vaak helemaal niet op elkaar en waren ze ook tijdloos, zodat we ze zelfs nu nog verkennen. Vandaag gaan we lekker herinneringen ophalen met de lijst van de beste klassieke mobieltjes!

Klassieke mobieltjes Afbeelding van Bashny.net

 

5. Motorola Razr V3 (2004)

In 2004 was je echt niet hip als je er geen hand, de klap telefoon. Motorola bracht een van de coolste telefoons uit van dat moment. De Razr V3 was beschikbaar in verschillende kleuren en zeker een van de stoerste telefoons van toen. Als je met deze telefoon werd gezien hoefde je je echt niet te schamen, je viel juist op. Zeker als jij de gouden editie had zoals die hier onder!

Klassieke telefoons Afbeelding van Overstock.com

 

4. Blackberry 8300 Curve (2007)

Veel zakenlui hadden deze telefoon. Niet de eerst telefoon van Blackberry, maar zeker een van de beste. Deze telefoon had geweldige features en liet ons zien hoe makkelijk zaken mensen met elkaar konden communiceren via een mobieltje.

Klassieke Mobieltjes Afbeelding van Letsgomobile.org

3. Motorola DynaTAC 8000X (1984)

Ook bekend als "The Brick Phone", de DynaTAC wordt vaak gezien als de eerste mobiele telefoon. Dit 'mobieltje' bracht grote verandering aan in de manier hoe men een telefoon gebruikte. Deze telefoon werd ook bekender door de film Wall Street, daarom mag  de telefoon zeker niet in dit rijtje ontbreken!

Klassieke mobieltjes Afbeelding van Ttgtmedia.com

2. Sony Ericsson K800i (2006)

Voordat de K800i werd geïntroduceerd kon je eigenlijk geen goede foto's maken met je mobieltje. Natuurlijk was een mobieltje met camera als heel speciaal toen, maar als je terug keek naar de foto die je had gemaakt kon je er vaak niks meer van zien omdat deze erg gepixeleerd was. De K800i bracht het idee van een camera in een telefoon naar de markt en in die tijd kon je redelijk goede foto maken met de 3.2 MP camera.

Klassieke mobieltjes Afbeelding van Mobiledisassembly.com

1. Nokia 3310 (2000)

En nu de ultieme klassieke telefoon. In 2000 werd de Nokia 3310 geïntroduceerd! Van deze telefoons zijn er tot vandaag de dag 120 miljoen verkocht. De telefoon zelf was eigenlijk onbreekbaar, als je hem liet vallen was er geen krasje te zien. Zelfs als je hem van 10 hoog naar beneden gooide op een snelweg, waar er een paar keer overheen gereden werd, zou hij nog werken. Daarnaast had dit mobieltje ook spelletjes zoals Snake 2 en een eigen ringtone maken! Het is een van de beste mobieltjes ooit gemaakt en de batterijduur was geweldig! Nu we het er toch over hebben, ik geloof dat ik mijn oude Nokia 3310 die ik gebruikt nog wel ergens heb liggen. Tijd om die eens op te zoeken en mijn Snake high score te verbeteren!

Best Classic Mobile Phones Afbeelding van Phonearena.com

Dit zijn maar een paar van de klassieke mobieltjes die we ooit gekend hebben. Helaas kun je tegenwoordig de behuizing van je telefoon niet meer veranderen. Maar je kunt wel bij GoCustomized je eigen telefoonhoesje maken, zodat jij weer op kunt vallen!

 

Heb jij nog leuke herinneringen aan een bepaalde oude telefoon? Laat het ons weten in een reactie!

 

 

Geef een reactie