MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Kerstcadeau - Een lijst om jou te helpen kiezen!

Nog geen idee wat je als kerstcadeau moet geven? Ieder jaar is het weer hetzelfde als de data dichterbij komen. Je wilt altijd iets anders geven als het jaar daarvoor en iets persoonlijks, maar sinds je ouder wordt realiseer je je dat het duurder is om een geschikt cadeau te vinden en de ideeën voor deze cadeaus snel op zijn. Maak je geen zorgen, vandaag geven we je een lijstje zodat het voor jou makkelijker is om een keus te maken!

Kerstcadeautjes

 

Kerstcadeau voor.....

  • Je familie

Kerstcadeau

Je ouders, die je al hun liefde hebben gegeven, genoeg geduld hebben gehad en jou hebben geleerd om jezelf te zijn. Voor Kerst verdienen zijn een prachtig cadeau. Wat is er beter dan een reis naar Finland? Ze kunnen daar genieten van de natuur, het uitzicht, het noorderlicht, besneeuwende bossen en ritjes in de hondenslee. Het beste idee is om ze een overnachting te geven in een iglo! Dit is het perfecte kerstcadeau! Zo kunnen ze geniet van elkaars bijzijn en kunnen ze samen hun herinneringen ophalen, om er vervolgens een nieuwe bij te hebben!

 

  • Je vrienden

Kerstcadeau

Samen met je vrienden doe je vaak de gekste dingen en als je oud bent kun je al deze verhalen aan je kleinkinderen vertellen. Het beste cadeau om hen te geven is een skydive experience! Verras jouw vrienden met een uniek cadeau vol adrenaline!

 

  • Je vriend of vriendin

_dsc6019_1

Het kerstcadeau waar iedere geliefde blij van zal worden: een fotoboek met een weekendje weg! Ga samen op avontuur naar een nieuwe plek, maak nieuwe herinneringen en stop deze allemaal in een fotoboek. Zodat je deze momenten nooit meer zult vergeten.

 

  • Iedereen

mandala-min

Iets dat leuk is voor iedere leeftijd, stijlen en persoonlijkheden is een persoonlijk telefoonhoesje. Je kunt je eigen hoesje ontwerpen op onze website. Het cadeau is geschikt voor iedereen! Waarom? Omdat iedereen tegenwoordig een telefoon heeft.

 

Heb je andere ideeën voor een kerstcadeau? Laat het weten in een reactie!

 

Geef een reactie