GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

GoCustomized kortingsbonnen

Wil je een van onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes aanschaffen voor een betere - lagere - prijs? Wil je weten wat voor soort kortingsacties wij van GoCustomized hebben en waar je deze kan vinden? Koop een gepersonaliseerde telefoonhoesje van goede kwaliteit en met de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Bij GoCustomized zijn er altijd goede deals gaande, zodat jij altijd kunt genieten van onze beste prijzen. Lees dit artikel om te weten welke type couponcode we je te bieden hebben, waar je deze kunt vinden en hoe je deze kunt gebruiken. Een uniek, gepersonaliseerd telefoonhoesje voor de beste prijs voelt altijd beter, nietwaar?

GoCustomized kortingsbonnen.

Wie houdt er nou niet van om de beste deal te krijgen tijdens het winkelen? Wij in ieder geval wel! Daarom delen wij vandaag met jou wat voor soort kortingsbonnen wij van GoCustomized hebben en hoe jij ze kan vinden. Lees dus snel verder!

1. De eerste keer dat je ons bezoekt?

Graag heten wij al onze nieuwe bezoekers van harte welkom. Omdat de eerste indruk altijd belangrijk is, bieden wij je een GoCustomized kortingsbon aan van 5% wanneer je onze webpagina voor het eerst bezoekt. Deze pop-up verschijnt automatisch om je scherm en geeft je de mogelijkheid om een korting van 5% op je eerste bestelling te ontvangen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

FOTO

Je kunt ook een nieuw venster openen als je het pop-upbericht opnieuw wilt zien, ook al ben je bij ons al niet meer nieuw. Of je kunt direct naar de nieuwsbrief gaan op onze startpagina door een klein beetje omlaag te scrollen totdat je deze banner ziet:

GoCustomized kortingsbonnen.

De GoCustomized kortingsbon is altijd beschikbaar en permanent op onze website door jou te gebruiken! Door je te abonneren op de nieuwsbrief, zullen wij je ook op de hoogte brengen van andere (hogere) kortingen die wij hebben tijdens (feest)dagen als: Kerstmis, Moederdag, Pasen, etc. Het is een geweldige kans om UpToDate te zijn van al onze nieuwe producten en kortingen. Mis het niet!

2. GoCustomized kortingsbonnen zijn ook te vinden op social media

Volg ons op Facebook en Instagram om te weten welke speciale GoCustomized kortingsbonnen we op dat moment hebben. Deze kortingsbonnen zijn tijdelijk, dus wacht vooral niet te lang! Bekijk een voorbeeld van onze laatste speciale aanbieden van Halloween:

FOTO

Wil je meer? Dat kan! Op ons Facebook- en Instagram-account hebben wij deze promotie iedere maand: gratis een hoesje weggeven! Gratis. Je móét wel van dat woord houden! Je hoeft alleen maar deel te nemen aan onze post op Facebook of een foto te uploaden op Instagram en ons te taggen zodat we in contact met je kunnen komen ná de wedstrijd.

FOTO

Ook plaatsen we soms foto’s van bloggers die onze telefoonhoesjes gebruiken en ze hebben vaak ook kortingsbonnen of winacties voor hun eigen volgers. Dus waarom niet ook genieten van de GoCustomized kortingsbonnen van de bloggers?

3. Speciale GoCustomized kortingsbonnen

Speciale heads-up voor de promoties die we op onze website lanceren! Zoals eerder vermeld, hebben we speciale promoties voor speciale momenten of periodes, als Kerstmis, Halloween etc. Er zijn enkele dingen om in de gaten te houden met betrekking tot de GoCustomized kortingsbonnen: ze zijn niet cumulatief - je kunt maar één kortingsbon per bestelling gebruiken - en ze hebben een vervaldatum. Houd dit dan ook goed in de gaten!

FOTO

4. Hoe kun je onze GoCustomized kortingsbonnen gebruiken?

Dit is heel gemakkelijk. Zodra je een GoCustomized kortingsbon wilt gaan gebruiken, hoef je alleen nog maar naar de Customizer te gaan.

 

Selecteer je telefoonmodel, type hoesje en de kleur van het hoesje. Vervolgens ontwerp je je hoesje zoals jij dat zelf wilt. Als je klaar bent, gaat je verder naar de betaalpagina waar de kortingsbon een rol gaat spelen. Vul alle details in en in stap 4 “EVALUATIE BETALING” kun je je kortingsbon in het vak invoeren. Klik op “KORTINGSBON GEBRUIKEN” en de kortingsbon wordt automatisch toegepast en van de uiteindelijke prijs afgehaald.

FOTO

Controleer nogmaals of alle informatie correct is, plaats je bestelling en.. je bent klaar ★ bestel! Nu hoef je alleen nog maar te wachten totdat je je bestelling gaat ontvangen.

Dus, om het een beetje samen te vatten. GoCustomized kortingsbonnen zijn te vinden in:

  • Nieuwsbrief 5%
  • Social media
  • Op onze startpagina voor speciale aanbiedingen
  • Bloggers

> Om het kort te houden; als je ons een beetje volgt, mis je absoluut niets van de deals die we constant weggeven. Nog vragen? Laat het weten door hier een reactie achter te laten. Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en hoop dat je de kortingsbonnen nóg leuker gaat vinden.

Geef een reactie