GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto

Wil jij een telefoonhoesje met foto ontwerpen?

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes. Ons doel is daarnaast om je te helpen met het kiezen van een perfect ontwerp voor jouw telefoonhoesje.  Een eigen telefoonhoesje met foto of afbeelding laat namelijk zien wie jij bent of waar je voor staat. Om het ontwerpen nog leuker te maken, kun je aan de hand van vijf categorieën een type design kiezen. Wij matchen hierbij verschillende karakters met verschillende ontwerpen. Ben jij benieuwd in welke categorie jij past?

Telefoonhoesje met foto

Gocustomized blog - blog gocustomizedAvonturier.

Jij bent iemand die niet stil zit. Huisje, boompje, beestje is ook niet echt iets voor jou want jij wil meer! Soms wordt je niet begrepen door vrienden, maar bij echte avonturiers kan jij je verhaal kwijt. Het woord 'Onmogelijk' komt niet in je woordenboek voor, want niets is te gevaarlijk of een brug te ver. Spontaniteit is je beste karaktereigenschap en je bent niet bang om fouten te maken. Jij weet immers dat je leert door fouten te maken. Je houd van de natuur en maakt graag kennis met andere culturen. Mocht jij een echte avonturier zijn, dan moet je zeker voor de mooiste plek waar je geweest bent kiezen. Een telefoonhoesje met foto van het spannendste avontuur is dan echt een perfect ontwerp voor jou!

Gocustomized blog - blog gocustomizedClown.

Het maakt niet uit wat voor een verhaal jij zal vertellen. Jij maakt iedereen aan het lachen. Je weet zelf ook dat je de grappenmaker bent en zal het dan ook niet laten om een grap te maken. Daarnaast ken jij alle grappen en grollen en ben je op de hoogte van grappige video's en andere momenten. Zelf lach je nog het hardst om je grappen en je geniet er ook van om mensen in de maling te nemen. Je probeert het zelfs bij de meest serieuze vriend van je groep. Memes zijn daarnaast helemaal jou ding en je zult deze dan ook gebruiken zodra je de kans krijgt. Ben jij een echte clown? Dan moet je zeker een moment of afbeelding kiezen die iedereen zal laten lachen.

Gocustomized blog - blog gocustomizedRomanticus.

Valentijn is een van je favoriete dagen. Je hebt dan ook een zwak voor bloemen en chocolade. Je bent een hopeloze romanticus en zwijmelt weg bij romantische films en vaak kun je het dan ook niet laten om een traantje weg te pinken. Je gaat liever door het park wandelen dan dat je met de auto je bestemming bereikt. De verschillende seizoenen van het jaar vind je allemaal even leuk omdat ze verschillende emoties oproepen. De lente staat voor een nieuw begin, de zomer voor intense liefde en tijdens de winter wil je kroelen met je geliefde. Een ontwerp die al deze verschillende emoties oproepen zou dan perfect zijn! Een landschap of warme kleuren passen bij een romantisch ontwerp. Wat wij ook aanraden is om een foto van je partner of huwelijk te gebruiken voor je telefoonhoesje met foto.

Gocustomized blog - blog gocustomizedDierenvriend.

Jij voorkomt dat je vrienden insecten plat stampen of spinnen door de wc spoelen. Ieder dier verdiend liefde en zorg. Je wordt dan ook helemaal vrolijk wanneer je een puppy ziet en kan het niet laten om katten te aaien wanneer je ze tegen komt op straat. Je bent een echte dierenvriend en dat laat je weten ook. Het ontwerp dat bij jou past is dan ook je huisdier. Je kleine vriend kan je nu overal mee naar toe nemen! Laat simpelweg je telefoonhoesje bedrukken met een foto van je huisdier. Mocht je van dieren houden maar heb je geen huisdier? Je kan natuurlijk een foto gebruiken van een indrukwekkend roofdier. Niet alle dieren kun je in huis nemen, maar je kunt wel hun foto als ontwerp gebruiken!

Gocustomized blog - blog gocustomizedFamilie.

Familie komt bij jou op de eerste plaats. Je kinderen zijn dan ook het meest waardevolle geschenk. Je doet alles voor je familie en hebt alles voor ze over. Verjaardagen bij familie zijn dan ook je favoriete dagen. Het is er namelijk altijd gezellig en je vergeet even de zorgen van het moment, of deelt juist de zorgen die je hebt. Daar is familie nou eenmaal voor. Je deelt alles met elkaar in goede en in slechte tijden. Je bent dan ook trots op je familie en hebt honderden foto's van verjaardagen en familiebijeenkomsten. Een telefoonhoesje met foto van je kinderen, neefjes of nichtjes of van de hele familie is dan ook het leukste om bij je te dragen. Met een eigen ontworpen telefoonhoesje heb je namelijk altijd een dierbare herinnering binnen handbereik.

Gocustomized blog - blog gocustomizedHipster.

Houd jij er van om net even anders te zijn dan de rest? Dan ben jij zeker een hipster! Je bent op de hoogte van de laatste unieke trends, maar durft ook een trendsetter te zijn. Je hebt dan ook een hekel aan de mainstream trends en volgt een eigen alternatieve levensstijl. Je valt op door je anders te kleden en te gedragen. Soms is dat een ware schok voor mensen, maar andere zijn juist gefascineerd door je verschijning. Alles wat jij draagt of aanraakt veranderd in iets origineels. Jij behoort tot de ware hipster wereld! Gebruik daarom een ontwerp die net even anders is dan de rest of waar andere niet aan zouden denken.

Design en persoonlijkheid

Nu je weet welk ontwerp het beste bij jou past, is het tijd om aan de slag te gaan. Ontwerp een eigen telefoonhoesje met foto en maak een perfect accessoire om bij je te dragen! Welk ontwerp past het beste bij jou? Laat het ons weten in een reactie! Wij zijn zeer nieuwsgierig.

Geef een reactie