Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De leukste kerstcadeaus

Rond deze tijd van het jaar komt er altijd één vraag opborrelen: "Wat moet ik voor'n kerstcadeau kopen?" Vaak blijft het niet alleen bij een vraag, maar wordt het ook een obsessie, wat het is super moeilijk om een geschikt, grappig en leuk cadeau te vinden, zonder té veel geld uit te geven. Daarom hebben we vandaag een lijst samengesteld, waar zowel goedkopere als duurdere kerstcadeaus in staan. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken!

 

kerstcadeaus Afbeelding van unadonna.it

Kerstcadeaus tussen de 10 en 30 euro

  • Funko Pop - Vanaf €9,99

Ken je iemand die heel erg van Game of Thrones of Harry Potter houdt?  Neem dan eens een kijkje bij dit merk! Ze hebben de prachtige Melisandre nagemaakt als pop, zodat jij ook in je huis jouw liefde voor Game of Thrones kunt showen. Je kunt deze pop nu met korting kopen!

Kerstcadeaus Afbeelding van emp-online.it

 

  • Een telefoonhoesje van GoCustomized - Vanaf €14,95

Wil je iemand verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Dan is een eigen telefoonhoesje maken misschien wel wat voor jou! Bij GoCustomized kun je je eigen foto of afbeelding uploaden en tekst toevoegen, zodat het hoesje helemaal naar jouw smaak is. Voor maar €14,95 kun jij een uniek cadeau geven! Hier kun je een kijkje nemen bij onze nieuwste collectie.

Kerstcadeaus

 

 

  • Scratch World Map - €24,95

Voor iedereen die van reizen houdt is dit een must! Op deze kaart kun jij de landen weg krassen die je al hebt bezocht. Je kunt de kaart bij verschillende winkels kopen!

Kerstcadeaus Afbeelding van amazon.it

 

Kerstcadeaus tussen de 50 en 400 euro

  • Nintendo Classic Mini  -  €59,99

We hebben het al eerder over deze toffe, nieuwe spelcomputer gehad. Een uitermate geschikt cadeau voor kerst, met veel nostalgische spellen.  Je hoeft alleen nog maar een winkel te vinden waar deze niet is uitverkocht!

Kerstcadeaus Afbeelding van dday.it

 

  • Apple Watch - Vanaf €339

De prijzen worden nu langzamerhand wat hoger. Voor iemand die alle producten van Apple heeft is dit een ideale accessoire. Zeker niet goedkoop, maar wel prachtig! De prijzen voor een Apple Watch verschilt per model.

kerstcadeaus Afbeelding van apple.it

 

  • Playstation 4 Pro - €399

Dit is een van de beste game consoles van het moment. Mocht je dit cadeau aan iemand geven, dan maak je zeker iemand gelukkig!

kerstcadeaus Afbeelding van amazon.it

 

  • MacBook Pro

Ja ja, dat is waarschijnlijk een droom van velen onder ons: De nieuwste MacBook hebben. Hij heeft een touch bar en touch ID, echt een pracht laptop. Wil je wat meer er over lezen? Dat kan hier. De nieuwe laptop van Appe is al verkrijgbaar vanaf €2.100 (starts crying). Maar mocht je van plan zijn de staatsloterij te winnen, dan is dit een perfect cadeau!

kerstcadeaus Afbeelding van apple.it

 

Geef een reactie