Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De 10 hipster accessoires die je moet hebben!

Het is makkelijk om grapjes te maken over hun stijl, maar toch houden we diep van binnen van hun stijl. Ja we hebben het over de unieke stijl van de hipsters, deze stedelijke groep staat bekend om zijn liefde voor dingen die nog ontdekt moeten worden. Trots op hun snorren, dikke bril en geruitte shirts. Misschien overdrijven we hier een beetje, maar 1 ding is zeker hun gevoel voor stijl is geweldig. In dit artikel willen we je de 10 hipster accessoires laten zien, waar je absoluut vanaf moet weten in je leven.

hipster

Eyes are the window to the soul

Glazen zonder glas zijn van essentieel belang voor de hipster trend. Denkend aan dikke lenzen en frames kun je met jouw hipster bril terug in de tijd. De bril sluit perfect aan op de vintage stijl.

hipster glasses

Geruitte shirts

Het zit comfortabel, los en het ziet er geweldig uit. Het enigste waar je rekening mee moet houden is dat het past op jouw broek en schoenen. Ook moet de knoop bij de hals niet te strak zitten aangezien je wel wilt blijven ademen.

hipster mustache

Zorg dat jouw smartphone ook hipsterig is

hipster case

Jouw mobiele telefoon is eigenlijk onderdeel van jou, dus kan je overwegen om het te kleden naar jouw stijl. Het gepersonaliseerde hoesjes van GoCustomized biedt uiteraard ook de zonnodige bescherming en is dus eigenlijk een geweldige oplossing. Bekijk onze webwinkel en overweeg eens iets nieuws.

Probeer eens iets anders

hipster hat

Er zijn talloze verschillende hoeden die je kan dragen, maar je kan er maar 1 tegelijkertijd dragen. Wat vind je van de 3 bovenstaande hoeden? Het beste is nog dat je ze zowel op koude en warme dagen kan dragen.

Hoe apparter, hoe beter

hipster shoes

De schoenen die je draagt zullen iets over jou zeggen. Behalve dat ze perfect op jouw outfit moeten aansluiten, luxe moeten zijn moet je niet vergeten dat je in de hipster stijl moet blijven en dus anders moet zijn. Probeer eens luxe schoenen met een te gekke bloemenprint?

Voeg wat kleur toe

hipster leggings

Voor alle vrouwelijke hipsters die er zijn, probeer eens wat felgekleurde leggings. Net als bovenstaande roze/ rode legging met een aantal wilde patronen.

Sjalen zijn liefde

hipster scarf

Vind de grootste sjaal in jouw huis en sla het 3 tot 4 keer om je nek, waarom niet? Het materiaal en de lengte zijn zeer belangrijk. Neem een voorbeeld aan Lenny Kravitz. Accessoires als deze zorgt altijd voor voldoende warmte als het in de nacht koud is.

Hipster bling

hipster bling

Bedek uw vingers met ringen van verschillende kleuren, maten en vormen. Laat de wereld jouw betrokkenheid in de hipster wereld zien.

Manicures

hipster manicure

Laat je fantasie los en zet je nagels in een kunstwerk.  Mocht je hier geen tijd in willen investeren, zou je ook stickers er op kunnen plakken.

Het vest van oma

hipster granny

Het is hoogstwaarschijnlijk mogelijk dat jij vroeger een vest heb gekregen van je oma die veels te groot was en erg veel jeuk veroorzaakte. Tot nu toe heb je deze waarschijnlijk nooit tot amper gedragen.  Het oma vest is echter een compliment in de hipster wereld. Dit geweldige accessoire ziet er niet alleen geweldig uit maar houd je ook warm in de winter.

Geef een reactie