GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Apple Watch 2: Wat wij tot nu toe weten

De geruchtenmolen draait op volle toeren als het gaat om de Apple Watch 2. Dat verbaasd ons overigens niet, want als het om Apple gaat dan zijn er altijd volop geruchten te vinden. Vandaag de dag wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste Apple watch. Volgens velen gaat dit high-tech horloge de smartwatch markt op zijn kop zetten.

Echter, wanneer wij deze Apple Watch 2 mogen verwachten is niet bekend. De verwachting was dat de Apple Watch 2 in maart zou worden aangekondigd. Dit is niet gebeurd tot teleurstelling van de velen fans. Deze blijven echter hoopvol en verwachten de release van het horloge tussen de maand juni en september. Gezien deze periode zou dat betekenen dat de Apple Watch 2 twee jaar na dato wordt gelanceerd na de release van zijn voorganger.

Design

De verwachting is dat het design ongewijzigd zal blijven. Het vierkante scherm zal namelijk de komende generaties meegaan. Om die reden is het hoogst onwaarschijnlijk dat Apple de vorm van het beeldscherm zal aanpassen. Recent heeft Apple verwisselbare bandjes geïntroduceerd. Hiermee kan het uiterlijk van de Apple Watch worden aangepast zoals jij zelf wilt. De kleur van jouw Apple Watch kan je dan matchen met de kleur van je telefoonhoesje. Er zijn natuurlijk verschillende kleurencombinaties mogelijk, je kunt in ieder geval alvast een kijken voor een bijpassend telefoonhoesje.

Apple Watch 2 preview Bron: macworld.uk

Beeldscherm

Apple heeft aangekondigd samen te gaan werken met LG en Samsung zodat zij een beter OLED scherm kunnen produceren. Het scherm zal daardoor dunner en sterker zijn. Het aangepaste beeldscherm zal echter niet van invloed zijn op het uiterlijk van de Apple Watch.

Batterij

Velen voorzien grote veranderingen voor de batterij van de Apple Watch 2. Apple zal namelijk overige onderdelen in de Apple Watch 2 verkleinen zodat er een grotere batterij kan worden gebruikt. Op deze manier zal de batterijduur worden verlengd. De gemiddelde batterijduur nu is zo'n 2,5 dag voordat de Apple Watch.

High-tech sensoren

De Apple Watch 2 krijgt hoogstwaarschijnlijk ingebouwde sensoren. Deze sensoren meten de gezondheid van de gebruiker. Door de verlengde batterijduur kunnen gebruikers 's nachts het horloge dragen. Daardoor kan de Apple Watch 2 de slaapgewoonten analyseren.

Apple Watch 2 Bron: macworld.co.uk

GPS & Camera

De nieuwe Apple Watch zal hoogstwaarschijnlijk Facetime ondersteunen. Dat is mogelijk door een geïntegreerde camera aan de voorkant van het horloge. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het gebruik van map apps door een ingebouwde GPS.

WatchOS

Apple zou bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe WatchOS versie. Daardoor zullen er meer functies beschikbaar zijn voor de nieuwste smartwatch. Apple wil namelijk meer interactie mogelijkheden voor de Apple Watch 2 creëren.

Prijsklasse

Als we de geruchten mogen geloven dan zullen er verschillende prijzen worden gehanteerd. Apple bekijkt namelijk de mogelijkheden om verschillende modellen aan te bieden in de prijsklasse vanaf €1000,- tot en met €8000,-. Het is verbazingwekkend hoe veel mensen bereid zijn om zo'n bedrag op tafel te leggen voor het nieuwste Apple horloge.

Wat vind jij van een nieuwe Apple Watch? Is het de moeite waard en zou jij het kopen? Laat het ons weten in een reactie! Wij zijn zeer benieuwd.

Geef een reactie