JOUW CARRIÈRE BIJ GOCUSTOMIZED

Onze supersnelle groei van de afgelopen jaren komt door ons sterke en hechte team. Samen werken wij hard, we moedigen elkaar aan, we lachen en met enthousiasme verwelkomen wij nieuwe Customizers in ons team.

CHECK VACATURES
Elke dag nieuwe uitdagingen, geen dag is hetzelfde. Ik kom er dagelijks achter dat wél alles kan! De sfeer van een start-up, de professionaliteit van een groot bedrijf. En dat in hartje Amsterdam!
Dingeman Vink - Operations Manager

We’ve got you covered

Wij bieden een reiskostenvergoeding als je ver van kantoor woont, dagelijks gratis en gezonde lunches, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken en daarnaast is er genoeg koffie en thee om de grachten mee te vullen.

Work-life balans

Je kunt pas op je best presteren als je blij en uitgerust bent. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet overwerkt raakt. Wij zijn flexibel betreft werkdagen / tijden en werken vanuit huis.

Live it up

Spaanse lunch, Franse lunch, thema feestjes - je zal je nooit vervelen. Plus op vrijdag na werk zijn wij altijd in voor een koud drankje om de week goed af te sluiten.

DE CULTUUR BIJ GOCUSTOMIZED

Wij zijn een mix van verschillende culturen en professionele achtergronden: dit is zowel een verbreding van je horizon als een grote stimulans voor creativiteit en innovatie. Bovendien heb je nooit genoeg leuke dingen om over te praten of grapjes over te maken.

Talent kan overal vandaan komen, daarom houden wij onze oren en ogen altijd open voor slimme personen van over de hele wereld die gefocust zijn op resultaat. Wij geven de mogelijkheid om te groeien. Bekijk ons huidige team om alvast te zien wie jouw toekomstige collega's kunnen worden.

ONS TEAM

ONZE HANGOUT

Wij zijn onstaan in Amsterdam, en zijn hier nog steeds gevestigd omdat het bij ons past. Net als de stad zijn wij gezellig met een focus op resultaat en straight to the point. Ben jij geinteresseerd om bij ons te komen werken? Kom gezellig langs op kantoor voor een gesprek en een rondleiding!

ADRES

Gillis van Ledenberchstraat 74, 1052 VK Amsterdam

SOCIAL MEDIA

#GoCustomized | @GoCustomized

OPEN POSITIONS
  • Development
  • Marketing & Sales
  • Operations & Support
  • Finance
  • HR

SEO Channel manager

ASAP

Amsterdam

VIEW POSTING
Ben je geintresseerd in een carrière bij CustomConcepts of één van onze merken maar zie je geen geschikte functie? Ook dan horen we graag van je!
Stuur een mailtje naar careers@customconcepts.com vertel wat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent en we nemen snel contact met je op!