Sony Xperia Z5 - Hardcase hoesje ontwerpen - Rondom bedrukt


Een Sony Xperia Z5 hoesje ontwerpen.


Bescherming aan achter- en zijkant van je telefoon.


Bedruk het telefoonhoesje met je eigen foto!

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen verstuurd | € 19,95 (Standaard Levering)

Sony Xperia Z5 hoesje ontwerpen
Sony Xperia Z5 telefoonhoesje maken

Bevestig je hardcase gemakkelijk aan je telefoon.

Zijn de hoesjes die je moet open klappen niets voor jou? Bekijk nu het nieuwe hardcase hoesje voor de Sony Xperia Z5. Dit hoesje laat je scherm met rust en beschermt zowel de zijkanten als de achterkant van de telefoon. Daardoor kan jij je telefoon gebruiken zoals je gewend bent en is het hoesje je niet tot last, maar biedt het wel bescherming. Met een hardcase voor de Sony Xperia Z5 ga je dus zorgeloos over straat! Een eigen ontworpen hoesje is daarnaast onderdeel van jouw telefoon, door de uitsparingen zijn de camera en knopjes makkelijk te bedienen. Het stevige hardcase hoesje is daarnaast makkelijk te bevestigen. Wil jij een hardcase hoesje, maar heb je een Sony Xperia Z3? Bestel deze hier!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 803x1322
Type Device Xperia Z5
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

 

Een herinnering op de achterkant van je hoesje. 

Met onze ontwerpmodule kan jij gemakkelijk een hoesje ontwerpen. In de customizer kun jij verschillende foto’s uploaden. Elke foto staat natuurlijk voor een herinnering. GoCustomized kan je meest dierbare herinnering op de achterkant van je hoesje bedrukken. Op deze manier is je hoesje niet alleen functioneel maar ook heel waardevol. Wanneer jij je telefoon in handen hebt, zul jij telkens worden herinnerd aan je mooiste moment. Het ontwerp wordt daarnaast rondom bedrukt en dat betekent dat jouw design volledig tot uiting komt op het hoesje. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze eigen designs en kleuren. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden om een uniek hoesje te ontwerpen voor jouw Sony Xperia Z5!

Sony Xperia Z5 hoesje met foto

 

Xperia Z5 hoesje ontwerpen

Laat een hoesje jouw telefoon beschermen!

Het hoesje heeft door de matte afwerking een mooie uitstraling. Wanneer je bij GoCustomized een hoesje voor 16.00 besteld, kun je het de volgende werkdag in huis hebben. Wij rekenen daarnaast geen verzendkosten. In Nederland en België wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Wacht daarom niet totdat je jouw beschadigde Sony Xperia Z5 moet herstellen. Laat een hoesje je telefoon beschermen! Start met het ontwerpen van een uniek en waardevol hoesje bij GoCustomized!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 803x1322
Type Device Xperia Z5
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!