Black Friday Weekend Sale:
15% korting op 2 hoesjes, 20% op 3 hoesjes.
Gebruik de codes BF15 en BF20

Sony Xperia XZ Premium - Hardcase hoesje ontwerpen - Transparant


Je eigen Sony Xperia XZ Premium hoesje maken.


Gebruik een eigen ontwerp of foto om jouw hoesje te personaliseren.


Een goede bescherming voor jouw telefoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Gratis verzending)

Sony Xperia XZ Premium hoesje ontwerpen
Sony Xperia XZ Premium telefoonhoesje maken

Een Sony Xperia XZ Premium hoesje maken

Wij bij GoCustomized willen iedereen de mogelijkheid geven om zijn telefoon in stijl te beschermen. Daarom kun je dit hoesje bij ons helemaal zelf maken. De hoesjes zijn van een goede kwaliteit zodat jij je minder zorgen hoeft te maken om de schokken en stoten die je mobiel op een dag ontvangt. Dat kan namelijk heel snel voor beschadiging zorgen. Vooral als je dan zoveel geld hebt betaald voor een nieuwe mobiel is dat erg vervelend. Het hoesje zal ook het makkelijke gebruik van jouw mobiel niet veranderen. Voor het maken van foto’s met de 19-megapixel camera en het gebruiken van de knoppen op je mobiel hoef je dit hoesje namelijk niet los te maken; hijj beschikt over handige gaten voor de camera en bedieningsknoppen.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 514x1100
Type Device Xperia XZ Premium
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee

 

Het hoesje ontwerpen

Leuk hoor, een eigen hoesje Sony Xperia XZ premium hoesje maken. Dit zul je zien wanneer je gebruikt begint te maken van onze ontwerpmodule. Deze heeft namelijk genoeg opties om je hoesje helemaal origineel te maken, en is ook nog eens heel erg makkelijk in het gebruik. Je begint met het uploaden van een leuke of gekke foto vanaf je eigen harde schijf, Instagram of Facebook. Deze plaats je op het hoesje zoals jij wilt. Voeg daarna een leuke tekst toe met bijvoorbeeld een inspirerende quote, en je bent al klaar! Genoeg opties om het hoesje leuk en origineel te maken, maar toch helemaal niet moeilijk!

Xperia XZ Premium hoesje met foto

 

Xperia XZ Premium hoesje ontwerpen

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Een Sony Xperia XZ Premium hoesje maken is natuurlijk leuk, maar je wilt wel natuurlijk wel dat het resultaat er goed uit ziet! Bij ons hoef je je zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van ons drukwerk. Alle hoesjes worden door ons met hoge kwaliteit inkt geprint. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp er echt uit komt te zien zoals jij het wilt. Daarna willen we jouw hoesje zo snel mogelijk naar jou toe sturen. Dit doen we met betrouwbare bezorging die in Nederland en België helemaal gratis is! Bestel daarom nu jouw nieuwe Sony Xperia XZ Premium hoesje om snel te kunnen genieten van een leuke en betrouwbare bescherming.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 514x1100
Type Device Xperia XZ Premium
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!