Samsung Galaxy Ace 2 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart of wit


Je persoonlijke Samsung Galaxy Ace 2 telefoonhoesje maken.


De leukste bescherming voor jouw telefoon.


Jouw eigen foto op de achterkant.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


Samsung Galaxy Ace 2 Hardcase hoesje maken
Samsung Galaxy Ace 2 Hardcase hoesje ontwerpen zwart of Wit

Galaxy Ace 2 hoesje ontwerpen

Een zelf ontworpen telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy Ace 2 is het ideale hoesje om jouw telefoon te beschermen tegen krasjes en deukjes en tegelijkertijd jouw smartphone een unieke “touch” te geven. Bij ons krijg jij de gelegenheid om jouw telefoonhoesje te ontwerpen met eigen foto’s, logos of tekst. Je kunt direct vanaf Facebook of Instagram een foto uploaden, maar je kunt ook via je telefoon bestellen en direct een foto maken en uploaden. Onze hardcase is de perfecte partner voor jouw smartphone.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 560x1100
Type Device Galaxy Ace 2
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit
Extra informatie: Nee

De cases

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor alle telefoonhoesjes. De Samsung Galaxy Ace 2 hardcase is gemaakt van een zeer hard plastic dat de achterkant en de zijkanten van de smartphone beschermen. De gehele achterkant van de Galaxy Ace 2 hardcase kun je laten bedrukken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een leuke foto van jou geliefden of een motiverende tekst of quote die jij graag dagelijks bij je wil dragen. In het ontwerp module heb je de mogelijkheid om verschillende lettertypes, grootte en elke mogelijk kleur te gebruiken in het ontwerpen van jouw Ace 2 hoesje. Meer informatie.

Samsung Galaxy Ace 2 Hardcase hoesje met foto

Samsung Galaxy Ace 2 Hard case hoesje maken

Het productieproces

Zodra jij klaar bent met het ontwerpen van jouw hoesje, kun je gaan bestellen. Zodra je op de bestel knop drukt gaan we meteen aan de slag om jouw hoesje te produceren. Wij doen niet aan massa productie; Elk hoesje wordt met grote zorg en precisie geproduceerd. Het hoesje voor jouw Samsung Galaxy Ace 2 is dus uniek en speciaal voor jou gemaakt. De case is uiteraard ook op maak gemaakt voor de Samsung Galaxy Ace 2. Je telefoon blijft dus 100% bruikbaar; alle knoppen en ingangen zijn gewoon toegankelijk. Wil jij een uniek, sterk en trendy telefoonhoesje die perfect bij jou en jouw telefoon past? Begin dan nu met ontwerpen!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 560x1100
Type Device Galaxy Ace 2
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit
Extra informatie: Nee