KiyOh

Leuk dat je misschien bij ons wilt bestellen. Wil je zeker weten dat je hoesje naar wens wordt? Natuurlijk zeggen ervaringen van onze klanten dan het meest! Hieronder lees je de ervaringen van klanten en reviews van onze hoesjes.

Rianne - 22 april 2019 -

  • Pluspunten:

    Altijd mooi afgewerkte producten die volgens afspraak worden verzonden! Ik heb al meerdere telefoonhoesjes laten maken en ben altijd tevreden met het resultaat! Top bedrijf!

    Aanbevolen: Ja

Ronald - 19 april 2019 - Purmerend

  • Pluspunten:

    Super meedenkers en snelle service

    Aanbevolen: Ja

- 18 april 2019 - Amsterdam

  • Pluspunten:

    Uitstekende service! Nadat ik een telefoonhoesje heb ontvangen waarop de foto enige afwijkingen had, heb ik hierover gemaild. Ik kreeg binnen 1werkdag antwoord met excuses en of ik een foto kon opsturen om mijn
    verhaal te verduidelijken. Na dit
    gedaan te hebben, kreeg ik mail terug
    met het nieuws dat ze het opnieuw voor mij gingen bedrukken. Ik kreeg binnen een paar dagen weer een prachtig nieuw hoesje zonder moeite! En zonder het oude hoesje eerst op te
    sturen!
    Hoesje is van zeer goede kwaliteit!

    Suggesties:

    Geen!

    Aanbevolen: Ja

Petra - 18 april 2019 - Rotterdam

  • Pluspunten:

    Hele snelle levering. En zeer mooi gedaan. Foto was top kwaliteit

    Suggesties:

    Prima !!

    Aanbevolen: Ja

Annika - 17 april 2019 - Landgraaf

  • Pluspunten:

    Super goede service en snelle levering

    Suggesties:

    Geen

    Aanbevolen: Ja

San - 17 april 2019 - Hoofddorp

  • Aanbevolen: Ja

Marjolijn - 17 april 2019 -

  • Pluspunten:

    Super scherpe foto's echt mooi gedaan! :) ben er super blij mee

    Suggesties:

    misschien een idee : een book cover te ontwerpen voor alle ipads?

    Aanbevolen: Ja

Damir - 15 april 2019 - Leiden

  • Aanbevolen: Ja

Monique - 15 april 2019 -

  • Pluspunten:

    Erg makkelijk om een hoesje samen te stellen

    Suggesties:

    Vind alleen jammer dat het magneetje gauw "lam is". In het begin klikt magneetje goed, maar na langer gebruik sluit niet "stevig"meer

    Aanbevolen: Ja

- 14 april 2019 -

  • Pluspunten:

    Duidelijke website
    Snelle levering

    Suggesties:

    Geen

    Aanbevolen: Ja

Artikelen 1 tot 10 van 5401 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 541
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!