UNIEKE HOESJES EN COVERS OP MAAT

GoCustomized.be is dé specialist in originele gsm hoesjes die je ook zelf kunt ontwerpen.

Snelle, gratis verzending

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd. Track & traceverzending mogelijk. 2 werkdagen levertijd.

Veilig en snel betalen

Wij accepteren Bancontact Mr Cash, Paypal, Creditcard en Direct e-banking.

Klantbeoordeling :

KiyOh

Leuk dat je misschien bij ons wilt bestellen. Wil je zeker weten dat je hoesje naar wens wordt? Natuurlijk zeggen ervaringen van onze klanten dan het meest! Hieronder lees je de ervaringen van klanten en reviews van onze hoesjes.

- 8 juli 2017 -

  • Positief:

    Snel in huis

    Suggesties:

    I bought two cases separately and when it was on it's way to me. I got a email saying only one had been shipped. But when I checked the mail they were both there! Next time it would make it less confusing if in the email it says both were shipped. Other then that it's a great service.

    Aanbevolen: Ja

Debby - 8 juli 2017 -

  • Positief:

    Duidelijke site, veel verschillende hoesjes en betaalbaar.

    Aanbevolen: Ja

c.j. willems - 8 juli 2017 - B Lanaken

  • Positief:

    Mooie print

    Aanbevolen: Ja

Vivianne - 8 juli 2017 - Maasmechelen

  • Positief:

    Ze zijn direct bereid om te helpen als er problemen zijn

    Aanbevolen: Ja

Hotbijoux - 6 juli 2017 -

  • Positief:

    Top

    Suggesties:

    Niks.

    Aanbevolen: Ja

- 6 juli 2017 -

  • Positief:

    mooie kwaliteit en snelle levering.

    Suggesties:

    Wel jammer dat op vrijdag niet geld dat als je voor 16.00u besteld het de volgende dag in huis is.
    Ook zou het fijner zijn als de magneet van het hoesje verder loopt over de achterkant, want als je nu pasjes in het hoesje doet blijft het niet goed dicht zitten.

    Aanbevolen: Ja

Es - 6 juli 2017 - Voorburg

  • Positief:

    Eenvoudig te maken, snelle levering!!

    Aanbevolen: Ja

Lidia - 6 juli 2017 - Maastricht

  • Positief:

    Snelle levering, goede kwaliteit hoesjes alhoewel er soms iets verschil in zit (qua printwijze).

    Suggesties:

    Meer eenheid in het printwerk dat geleverd wordt.

    Aanbevolen: Ja

Robert - 6 juli 2017 - Vogelwaarde

  • Positief:

    Snel geleverd. Goede kwaliteit en mooie print.

    Suggesties:

    Ga zo door

    Aanbevolen: Ja

Chanell - 6 juli 2017 -

  • Positief:

    Snelle levering, mooie hoesjes, goede kwaliteit

    Aanbevolen: Ja

1 2 3 4 5 370
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!