KiyOh

Leuk dat je misschien bij ons wilt bestellen. Wil je zeker weten dat je hoesje naar wens wordt? Natuurlijk zeggen ervaringen van onze klanten dan het meest! Hieronder lees je de ervaringen van klanten en reviews van onze hoesjes.

marja - 21 januari 2018 - delft

  • Positief:

    snelle levering, goede kwaliteit, foto is mooi en duidelijk er op gezet

    Aanbevolen: Ja

- 20 januari 2018 -

  • Positief:

    Snelle levering.

    Suggesties:

    Ik persoonlijk zou het waarderen als ik op de hoogte gehouden word van wanneer mijn bestelling bezorgd word.

    Aanbevolen: Ja

vanKlaasDraws - 20 januari 2018 - Westervoort

  • Positief:

    1-3 dagen levertijd is eerder 1 dag levertijd! De kwaliteit van de prints is heel netjes! Tot de kleinste penstrepen van de tekening kan je zien. Heb ondertussen meerdere hoesjes doordat de mobiel steeds verandert. Maar is een goed excuus om weer een hoesje bij te bestellen.

    De - voor mij nieuwe - verpakking waarin het geleverd wordt is ook heel tof trouwens. Mijn complimenten!

    Suggesties:

    Ik heb op het ene punt dat bij mijn hoesje voor de iphone8 plus het lijkt alsof de bedrukking iets te ver naar rechts zit na geen enkel iets aan te merken.

    Aanbevolen: Ja

- 18 januari 2018 -

  • Positief:

    Goede service

    Aanbevolen: Ja

Martine Rijnbeek - 17 januari 2018 - Lelystad

  • Positief:

    snelle en duidelijke website en levering! eindproduct ziet er prachtig uit.

    Suggesties:

    de houten hoesjes graag ook beschikbaar maken voor iPhone 7 plus :)

    Aanbevolen: Ja

- 17 januari 2018 -

  • Positief:

    Goede service.
    Leuke produkten.

    Aanbevolen: Ja

- 17 januari 2018 -

  • Aanbevolen: Ja

Suzie - 17 januari 2018 - kortemark

  • Aanbevolen: Ja

Annemijn Otten - 16 januari 2018 - Delden

  • Positief:

    Erg tevreden goede kwaliteit

    Aanbevolen: Ja

EH - 16 januari 2018 - Groningen

  • Positief:

    Snelle service, precies zoals ik het hoesje gemaakt had (ging om eigen gemaakt iPhone 8 hoesje) en kwaliteit boven verwachting.

    Suggesties:

    Geen ! vooral zo doorgaan

    Aanbevolen: Ja

Artikelen 1 tot 10 van 4422 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 443
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!