LG G3 - Hardcase hoesje maken - Zwart


Zelf een eigen LG G3 hoesje ontwerpen.


Zeer goede bescherming voor je telefoon door het stevige telefoonhoesje.


Gebruik je favoriete foto als ontwerp.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


LG G3 hoesje ontwerpen
LG G3 Hardcase hoesje maken

Een LG G3 gsm hoesje maken.

GoCustomized is de juiste keuze voor het maken van een persoonlijk hoesje dat de belangrijkste elementen van de telefoon goed beschermd. Om ervoor te zorgen dat je goed bij de knoppen van je telefoon kunt zijn de LG G3 hoesjes zo gemaakt dat de knoppen vrij blijven. Deze beschermende hoes is bij GoCustomized te personaliseren door middel van een foto of afbeelding die je zelf kunt uploaden en aan kunt passen aan de vorm van het LG G3 hoesje. Ook is hierbij de mogelijkheid om tekst te gebruiken. De bedrukking komt achterop het hoesje, de zijkanten blijven de kleur van de case behouden.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 540x1100
Type Device LG G3
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

De ontwerpmodule gebruiken.

Je persoonlijke afbeelding of foto uploaden gaat erg eenvoudig in zijn werk. Nadat jij de geschikte case voor je telefoon hebt uitgekozen klik je op de ‘’begin nu’’ knop rechtsboven in het scherm. Op deze pagina zijn foto’s via Facebook, instagram of direct via de computer te uploaden. Voor een zo mooi mogelijk resultaat is een foto met een hoge resolutie aan te raden. Als je even geen foto beschikbaar hebt, zijn de door GoCustomized geselecteerde foto’s ook op het hoesje aan te brengen. Mocht je graag een tekst bij de foto willen plaatsen, dan kan dit erg eenvoudig. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren om het gewenste resultaat te verkrijgen.Meer informatie.

G3 telefoonhoesje met foto

G3 hoesje maken

Os innovatieve productieproces

Als het gewenste resultaat is bereikt kun je de bestelling plaatsen. Wij zullen meteen hard aan de slag gaan om jouw LG G3 hoesje zo snel mogelijk op te sturen. Wij bedrukken de hoesjes in superkwaliteit zodat het resultaat gegarandeerd lang houdbaar is. In België zorgen wij ervoor dat bestellingen voor 17:00 uur nog dezelfde werkdag wordt verstuurd met de post. Deze snelle levering brengt overigens geen kosten met zich mee als je in België woont; verzending is gewoon gratis!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 540x1100
Type Device LG G3
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!