iPhone 6 en 6S - Houten hoesje maken - Gegraveerd design


Een uniek iPhone hoesje ontwerpen voor de iPhone 6 en 6S.


Een telefoonhoesje gemaakt van de beste kwaliteit bamboe.


Een eigen iPhone hoesje ontwerpen met een gegraveerde tekst.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 8 dagen! | € 24,99 (Standaard Levering)

 

iPhone 6(S) bamboe hardcase maken met gegraveerd design
iPhone 6(S) bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wil je graag een houten iPhone hoesje maken voor de 6(S)?

De iPhone 6(S) is een technologisch hoogstandje. Bij Gocustomized kan je dit pareltje nu versieren met een bamboe houten hoesje die je volledig naar eigen smaak kan ontwerpen. Het hoesje houdt rekening met twee speerpunten: de bescherming en het uiterlijk van jouw 6(S). Deze smartphone heeft namelijk recht op de best mogelijke bescherming. Door het nieuwe iOS9 besturingssysteem ligt de focus op stabiliteit en snelheid wat je terugziet in de flitsende prestaties. De 12-megapixelcamera zorgt voor vlijmscherpe foto’s en video’s. Het strakke, rond afgewerkte design ligt heerlijk in de hand, maar je voelt de kwetsbaarheid. Hoewel de nieuwe aluminium behuizing versterkt is met zink zal dit jouw 6(S) niet adequaat beschermen als je deze laat vallen. Bovendien is deze behuizing een beetje alledaags. Een hoesje van bamboe is de uitkomst; bij ons kun je zo’n ijzersterk iPhone hoesje maken en naar eigen voorkeur aanpassen. Als jouw interesse is gewekt moet je snel langskomen om uit te vinden hoe een iPhone hoesje ontwerpen voor de 6(S) in zijn werk gaat.

Geen houten hoesje voor de iPhone 6(S) nodig maar voor de iPhone 5(S)? Deze vind je hier! 

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 827x1654
Type Device iPhone 6 en 6S
Bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Kom eigenhandig een iPhone hoesje ontwerpen met een origineel design.

Het uitdenken en vormgeven van jouw eigen design is zo gebeurd. De ontwerpmodule van Gocustomized licht op glasheldere wijze toe hoe een iPhone hoesje maken werkt. Er zijn een aantal opties: je kan een icoon kiezen uit de designer collectie of een tekst toevoegen. Je kan deze net zolang combineren totdat je tevreden bent. Wij zullen uw design vervolgens graveren in het houten hoesje. Ons deskundige team bewerkt elk hoesje handmatig met de grootste nauwkeurigheid. Voor het beste effect wordt het hoesje tot slot behandeld met beschermende olie. Ten behoeve van de pasvorm zijn de hoesjes voorzien van een solide plastic zijkant. Op zoek naar een fatsoenlijk cadeautje? Een iPhone hoesje ontwerpen voor de 6(S) is onherroepelijk een succes.

 

iPhone 6S wooden case ontwerpen met eigen design

 

iPhone 6(S) bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wat komt er allemaal kijken bij een iPhone hoesje maken?

Zodra je de ontwerpmodule onder de knie hebt zal je er snel achter komen dat een iPhone hoesje ontwerpen niet alleen boeiend is maar ook een uitdaging. Alles hoesjes van Gocustomized zijn van topkwaliteit en een bamboe houten iPhone hoesje maken voor de 6(S) wordt zonder twijfel aangeraden. Je kan beter niet te lang wachten, want de 6(S) is kansloos tegen schade, of het nou een klapper is of een flinke kras. Voor je te laat bent moet je dus snel jouw eigen iPhone hoesje ontwerpen! Er worden geen verzendkosten gerekend als je besteld vanuit Nederland of België.

 

Het graveren van de houten case:

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 827x1654
Type Device iPhone 6 en 6S
Bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!