iPhone 5, 5S en SE - Houten hoesje maken - Gegraveerd design


Ontwerp nu een gegraveerd iPhone 5, 5S en SE telefoonhoesje.


Een hoesje maken van goede kwaliteit bamboe.


Een eigen iPhone hoesje ontwerpen met een gegraveerde tekst.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 8 dagen! | € 24,99 (Standaard Levering)

 

iPhone SE bamboe hardcase maken met gegraveerd design
iPhone 5(S) bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wil je graag een gegraveerd, houten iPhone hoesje maken voor de iPhone 5, 5S en SE?

Bij GoCustomized kun je nu een houten bamboe hoesje laten maken voor de iPhone 5, 5S en SE. Dit geavanceerde toestel presteert naar behoren in de chaotische wereld van de smartphones. Met zijn stijlvolle design en de nieuwe versie van iOS besturingssysteem gaat alles razendsnel. Hoe mooier, hoe fijngevoeliger gaat hier wel op, want de een iPhone is behoorlijk kwetsbaar. Bovendien zien de iPhone 5, 5S en SE er een beetje slaapverwekkend uit. Dit kan je allemaal in één klap oplossen door een bamboe houten hoesje van GoCustomized aan te schaffen. Zo’n iPhone hoesje maken wordt zeker aanbevolen, omdat deze de broodnodige bescherming verschaft en te voorzien is van een persoonlijk design. Deze wordt in het hoesje gegraveerd wat fenomenale resultaten oplevert. Benieuwd geworden? Kom jouw eigen iPhone hoesje ontwerpen voor de iPhone 5(S) of iPhone SE!

Liever een hoesje voor de iPhone 4(S) ontwerpen? Bestel deze hier! 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 744x1500
Type Device iPhone 5(S) en SE
Bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Kom zelf een iPhone hoesje ontwerpen met een origineel design.

Met behulp van de ontwerpmodule is jouw eigen iPhone hoesje ontwerpen heel eenvoudig. Zolang je de stappen volgt kan er niks mis gaan. Je kunt een tekst toevoegen of een icoon kiezen uit de designer collectie. Het graveren wordt met de grootste nauwkeurigheid handmatig gedaan door onze specialisten. Voor extra stevigheid hebben de houten hoesjes een solide plastic zijkant. Alle hoesjes worden gemaakt van echt hout en zijn daardoor uniek. Houd er dus rekening mee dat dat de geleverde case kan afwijken van jouw design. Een houten iPhone hoesje maken met jouw eigen design zal zeker opvallen dus bereid je voor op een hoop aandacht!

iPhone SE wooden case ontwerpen met eigen design

 

iPhone 5(S) bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wat komt er allemaal kijken bij een iPhone hoesje maken?

Het bamboe voor de hoesjes is van eersteklas kwaliteit en wordt milieuvriendelijk gewonnen. Dit exotische hardhout is ideaal als outfit voor jouw iPhone 5, 5S of SE. Bovendien is zo’n prachtig bamboe iPhone hoesje maken slechts een paar minuutjes werk. Door het nieuwe bedieningspaneel, de prachtige camera en zijn functionaliteit zijn de iPhone 5, 5S en de SE het dubbel en dwars waard om extra te beschermen. De glazen voorkant en aluminium behuizing zullen niet volstaan namelijk. Je kan je wel voorstellen wat er gebeurt als je iPhone een smak maakt; Deze zegt waarschijnlijk krak. Een bamboe iPhone hoesje ontwerpen is een beter alternatief dan een vervangend toestel of een dure verzekering. Minimaliseer deze risico’s en kom gauw jouw eigen iPhone hoesje ontwerpen!

 

 

Het graveren van de houten case:

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 744x1500
Type Device iPhone 5(S) en SE
Bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!