iPad Mini 4 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart of wit


Een eigen iPad Mini 4 hoesje maken.


Een stevige hardcase als bescherming voor jouw tablet.


Jouw mooiste foto op de achterzijde van de hoes.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 19,95 (Standaard Levering)


iPad mini hoes maken
iPad mini hardcase ontwerpen

Waarom zou ik een hardcase iPad Mini 4 hoesje ontwerpen?

Een hardcase iPad Mini 4 hoesje ontwerpen is erg leuk om te doen, omdat jij de leukste en stijlvolste bescherming krijgt voor je kostbare tablet! Bij ons kun je dit hoesje naar je eigen smaak ontwerpen en vormgeven. Doordat de uitsparingen precies op de goede plek vallen, kun jij je tablet optimaal blijven gebruiken. Als jij je ontwerp bij ons hebt ingeleverd, dan gaan wij ervoor zorgen dat deze snel en in hoge kwaliteit op het hoesje wordt gedrukt. Daarvoor gebruiken wij slijtvaste inkt, zodat na de eerste val het ontwerp er nog goed op blijft zitten. Binnen enkele werkdagen ligt het hoogwaardige, zelf ontworpen hoesje bij jou op de mat.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 906x1400
Type Device iPad Mini 4
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee

 

Hoe kan ik mijn eigen iPad Mini 4 hoesje ontwerpen?

Kies als eerste een basiskleur voor het hoesje. Als je kiest voor zwart, dan worden de zijkanten van het hoesje deze kleur. Als je voor wit kiest, dan worden de zijkanten wit. Vervolgens kun je jouw favoriete afbeelding uploaden vanaf Facebook, Instagram of de harde schijf van je computer. Wil je de afbeelding nog wat aanpassen? Dat is mogelijk. Je kunt de afbeelding naar de juiste plek slepen, draaien, verkleinen of tekst toevoegen. Door al deze verschillende mogelijkheden, ben jij er zeker van dat jouw iPad hoesje uniek wordt. Heb je even geen inspiratie? Dan kun je ook kiezen voor één van onze vrolijke designs.

ipad mini hoesje ontwerpen

 

ipad mini case met foto

Hoe wordt mijn hoesje geproduceerd?

Zodra wij de bestelling binnen hebben, zorgen wij ervoor dat je deze binnen een paar werkdagen ontvangt. Je hoeft dus niet lang te wachten! Bovendien is het hoesje van erg hoge kwaliteit. Dit komt door de speciale inkt, die ervoor zorgt dat het hoesje ook tegen een stootje kan. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten en schrijf een mailtje naar de klantenservice! Wil je een ander iPad Mini 4 hoesje ontwerpen? Dat kan ook. Neem een kijkje op de productpagina!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 906x1400
Type Device iPad Mini 4
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!