Huawei G6 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart


Een persoonlijk Huawei Ascend G6 hoesje maken.


Met eigen foto in hoge kwaliteit bedrukt op de achterkant.


Het telefoonhoesje is goede bescherming voor jouw telefoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


Huawei Ascend G6 hoesje maken
Huawei G6 hardcase hoesje maken zwart en wit

Huawei hoesjes ontwerpen!

Een compleet zelf ontworpen Huawei Ascend G6 telefoonhoesje vind je hier bij GoCustomized. Wil jij er ook voor zorgen dat jouw telefoon veilig is tegen barsten en krassen; en dat ook nog eens op een leuke manier? Dan is dit Huawei G6 hoesje met foto het perfecte hoesje voor jou! Je hebt bij Gocustomized namelijk de mogelijkheid om elke denkbare afbeelding of foto te gebruiken om de gehele achterkant van het G6 hoesje te bedrukken! Je telefoon wordt dus echt uniek met dit Smartphone hoesje! U kunt een hoesje voor de Huawei Ascend G6 4G (L11) hier bestellen.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 558x1100
Type Device G6
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp maken?

De telefoonhoesjes zijn gemaakt van de beste materialen en zijn dus kwalitatief van de hoogste rang. Bij GoCustomized gebruiken wij een stevige kunststof die optimaal bescherming beidt aan de zijkanten en achterkant van jouw Huawei Ascend G6. Je kan bij GoCustomized de gehele achterkant van jouw case laten bedrukken met eigen ontwerp. Gebruikt bijvoorbeeld een leuke foto van jouw vakantie of een leuke tekst die je doet herinneren aan een goed moment. Maak ook gebruik van de vele verschillende lettertypes die wij beschikbaar hebben. Maak jouw Huawei G6 hoesje precies zoals jij hem wil hebben.Meer informatie.

Huawei Ascend G6 Hardcase hoesje met foto Zwart en Wit

Huawei Ascend G6 Hardcase hoesje ontwerpen Zwart en Wit

Wanneer wordt mijn hoesje bezorgd?

Eindelijk klaar met ontwerpen en ben jij helemaal tevreden? Klik dan onmiddellijk op “Bestellen” zodat wij hier bij GoCustomized zo snel mogelijk aan de slag kunnen met jouw zelf ontworpen hoesje. Bij GoCustomized is elke hoesje dat geproduceerd wordt helemaal uniek. Jouw hoesje is dus speciaal voor jouw gemaakt en de kans dat je iemand tegen komt met hetzelfde hoesje is dus nihil! De cases voor de Huawei G6 zijn uiteraard op maat gemaakt, waardoor je telefoon geheel gebruiksklaar blijft; alle knoppen en ingangen zijn gewoon toegankelijk. Dus begin snel aan het ontwerpen van jouw unieke Huawei G6 hoesje met eigen ontwerp!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 558x1100
Type Device G6
Bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee