HTC One M8

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HTC one M8 hoesje maken

Bescherm jouw HTC One M8 met het gsm hoesje van GoCustomized! Je smartphone beschermen is heel belangrijk en daarom produceert GoCustomized hoesjes die ervoor zorgen dan jouw HTC veilig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wij zeggen altijd maar; beter schade voorkomen, dan achteraf oplossen. Kijk dus daarom nu snel welke hoesjes wij allemaal voor de HTC One M8 aanbieden en kies jouw favoriete soort! Dus begin snel met een HTC one M8 hoesje maken.

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Een goed beschermend HTC One M8 hoesje maken voor je HTC One M8 is erg belangrijk. Ten eerste beperk je de schade bij vallen en stoten. Bovendien ligt je smartphone steviger in je hand doordat het gsm hoesje minder glad is dan de buitenkant van je smartphone. Daarnaast vangt de harde buitenkant de klap deels op, waardoor de schade minder erg is dan zonder hoesje. Ook voorkomt hij dat er krassen op je nieuwe gsm komen. Naast dat het fijn is dat je gsm er zo mooi uit blijft zien, is het ook nog eens handig als je je gsm weer wilt verkopen; de gebruikerssporen zijn nihil, waardoor je gsm een hogere waarde heeft. Als laatste helpt het HTC One M8 hoesje maken ook nog bij het voorkomen van waterschade.
Naast al deze praktische functies, zorgen onze HTC ONE M8 hoesje maken ook nog voor een divers uiterlijk. Omdat je vaak lang doet met je smartphone, kan het uiterlijk na een tijdje een beetje saai worden. Het gsm hoesje van GoCustomized zorgen ervoor dat jij voor afwisseling kunt zorgen. Zo zou je je gsm hoesje aan kunnen passen op het seizoen, aan je kledingstijl of aan je humeur. Omdat GoCustomized onder andere hoesjes aanbied die je zelf kunt ontwerpen, is er altijd wel een hoesje te vinden tussen al onze gsm hoesjes die bij jou past!