Summer Sale:
15% korting op alles!
Gebruik code: SUMMERFUN

Honor 6 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart of wit


Een persoonlijk Honor 6 hoesje maken.


Hardcase met eigen foto aan de achterzijde.


Het telefoonhoesje beschermt jouw telefoon tegen krassen en stoten.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


Honor 6 hardcase hoesje maken
Honor 6 Hoesje maken zwart en wit

Zelf een Honor 6 hoesje ontwerpen

Met een foto naar keuze is er van een hoesje heel wat moois te maken. Een hardcase van GoCustomized zorgt naast bescherming ook voor een canvas waar je een leuke foto op kunt laten printen. De case is gemaakt van hardplastic en zorgt voor een stevige bescherming aan zowel de achter- als zijkant. Het hoesje bevat uitsparingen die ervoor zorgen dat toestelknoppen goed te bereiken blijven en eventuele aansluitingen op het toestel, zoals een koptelefoon, geen hinder van het hoesje zullen ondervinden.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 550x1100
Type Device Honor 6
Bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit
Extra informatie: Nee

Maak je eigen design

Gebruik onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule om het hoesje precies de juiste uitstraling te geven. Met een persoonlijke foto ben je natuurlijk al een heel eind, maar je kunt deze ook weer bewerken op verschillende manieren. Zo kun je ook een tekst toevoegen in verschillende kleuren en lettertypen of kiezen voor een aantal afbeeldingen die de foto extra mooi kunnen maken! Wij adviseren onze klanten om een marge van 3mm aan te houden tijdens het maken van het ontwerp om het wegvallen van de afbeelding te voorkomen.Meer informatie.

Honor 6 hoesje ontwerpen Zwart en Wit

 

Honor 6 Hardcase hoesje met foto Zwart en Wit

Het hoesje snel ontvangen

Als je klaar bent met ontwerpen, dan is het hoesje natuurlijk direct te bestellen. Via veilige betaalmethoden, waaronder iDeal, AfterPay en MisterCash is de bestelling binnen enkele klikken gemaakt en zullen wij ervoor zorgen dat het hoesje zo snel mogelijk zal worden gemaakt en verzonden. Als de bestelling voor 17:00 is gemaakt, dan zal het hoesje nog dezelfde dag worden gemaakt en verzonden. Je ontvangt het hoesje binnen Nederland daardoor zelfs de volgende werkdag al! Binnen Nederland en België hoeven er geen verzendkosten te worden betaald.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 550x1100
Type Device Honor 6
Bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit
Extra informatie: Nee