Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Stap 1: Kies een optie

Voordat je begint met ontwerpen kun je kiezen welke kleur of welk type hoesje je wilt ontvangen. Merk je tijdens het ontwerpen dat je toch aan andere kleur wilt dan kun je de kleur gewoon aanpassen. Bij sommige toestellen kun je ook aangeven om welke telefoon het precies gaat.

Stap 2: Upload een afbeelding

Upload een eigen foto, logo of tekening óf kies één van de Designs van GoCustomized. Als je een foto upload, zorg dan dat deze zo groot mogelijk is (maximaal 6MB) en van png, jpg of gif formaat is. Hoe beter de foto is die je upload, hoe mooier het resultaat wordt! Je kunt ook makkelijk foto's van Facebook en Instagram uploaden. Wil je meer foto's in je ontwerp verwerken? Maak dan je design in een tool zoals Adobe Photoshop of gratis software zoals Pixlr (http://pixlr.com/editor/) en upload dit ontwerp in de ontwerpmodule.

Stap 3: Voeg een tekst toe

Je kunt snel en gemakkelijk verschillende teksten, in verschillende lettertypen en kleuren toevoegen. Om je tekst te wijzigen klik je op het tekstblok in je ontwerp, pas de tekst aan en kik op 'wijzigen'.

Stap 4: Je ontwerp afmaken

Door elementen in je ontwerp te selecteren verschijnt er een blauwe rand om dit element (zie foto hiernaast). Je kunt deze dan verplaatsen, groter of kleiner maken en draaien. Hiervoor kun je de controls in het blauwe vak gebruiken, of de knoopen onder je ontwerp. Ben je helemaal klaar? Controleer dan of er geen belangrijke elementen aan de rand van je ontwerp staan: houd altijd minimaal 3mm aan als marge.

Onze verschillende hoesjes