Samsung Galaxy Note 5 - Hardcase hoesje ontwerpen - Rondom bedrukt


Een uniek Samsung hoesje ontwerpen voor de Note 5.


Eigen foto aan zij- en achterkant van het hoesje.


De leukste bescherming voor jouw Galaxy Note!

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen verstuurd | € 19,95 (Standaard Levering)

 

 

Samsung Galaxy note 5 hoesje maken
Galaxy Note 5 hardcase ontwerpen

Een Note 5 hoesje maken

Als een nieuwe editie van de Galaxy Note reeks beschikt de Note 5 over indrukwekkende specificaties. Om deze zo grondig mogelijk te beschermen kun je bij ons een bijpassend Samsung hoesje ontwerpen. Het vlijmscherpe scherm, de autofocus camera’s en de forse opslagruimte spreken boekdelen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Desondanks hoeft er maar het minste of geringste te gebeuren en alles is weg. De behuizing bestaat weliswaar deels uit metaal, maar is angstvallig dun. Daarnaast zal het krasbestendige Gorilla Glass niet beschermen tegen een flinke klapper. Bij ons een Samsung hoesje maken zal deze enigszins saaie behuizing vervangen met een beschermende outfit, die je helemaal naar eigen smaak kan ontwerpen! Als je zo lang mogelijk wilt genieten van jouw Note 5 wordt een Samsung hoesje ontwerpen absoluut aangeraden.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 787x1385
Type Device Galaxy Note 5
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

 

Zelf een design maken

Als expert op het gebied van gepersonaliseerde hoesjes ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral voor de Galaxy Notes zijn er geweldige hoesjes beschikbaar. Als je op zoek bent naar een hoesje voor een andere Note kan je deze hier vinden. Een uniek Samsung hoesje maken is in ieder geval lekker snel geregeld. De ontwerpmodule legt op een heldere manier uit hoe het in zijn werk gaat. Voor de Note 5 kan je een design ontwerpen die rondom het hele hoesje bedrukt zal worden. Een Samsung hoesje ontwerpen is dus een kwestie van improviseren; hoe ga jij jouw Note 5 aankleden? Aangezien je ook nog tekst toe kan voegen ben je verzekerd van een uniek eindresultaat. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van jouw eigen Galaxy Note 5 hoesje. Zolang je de stappen volgt kan er niks mis gaan; controleer tot slot alles nog even en voilà, de bestelling is klaar om geplaatst te worden.

 

 

Note 5 hoesje met foto

 

Note 5 hoesje maken

Vandaag nog een origineel Samsung hoesje maken

Nadat jouw bestelling is geplaatst, gaat ons productieteam er meteen mee aan de slag. Omdat elk hoesje uniek is, wordt elke bestelling overeenkomstig behandeld; jouw design wordt met de grootste zorgvuldigheid aangebracht. Een Samsung hoesje ontwerpen is een fijngevoelig proces namelijk. Eenmaal afgerond pakken we jouw order goed in en sturen deze linea recta jouw kant op. Je hoeft niet eens thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen, want ze passen gewoon door de brievenbus. Bovendien hanteren wij geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België. Vermijd gevaarlijke situaties voor jouw nieuwe Note 5 en kom vandaag nog een beschermend, gepersonaliseerd Samsung hoesje maken!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 787x1385
Type Device Galaxy Note 5
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!