Samsung Galaxy Note 4 Edge - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart


Maak jouw eigen Samsung Galaxy Note 4 Edge hoesje!


Het stevige telefoonhoesje zorgt voor goede bescherming van jouw telefoon.

 

Gebruik jouw favoriete foto als ontwerp.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


 

Samsung Galaxy note 4 edge hoesje maken
Galaxy Note 4 edge hardcase ontwerpen

Ontwerp een uniek Samsung Galaxy Note 4 Edge hoesje!

 

Geef vorm aan je eigen ontwerp voor de Samsung Galaxy Note 4 Edge! Als één van de smaakmakers van de Samsung familie heeft de Note 4 de karakteristieke ‘Edge’ schermrand, waar je al jouw notificaties en updates op ontvangt. Dit maakt de bediening een stuk makkelijker, maar vergroot wel het kwetsbare oppervlakte dat beschadigd kan raken bij een tuimeling van jouw smartphone. Daarom is het zaak een op maat gemaakt beschermend hoesje aan te schaffen! Aanvullend kan je het hoesje voorzien van een foto of afbeelding door middel van een bijzondere manier van printen, namelijk de sublimatie techniek. Hierdoor zal jouw gekozen afbeelding samensmelten met het hoesje, waardoor het één geïntegreerd geheel vormt. Het gevolg is een ijzersterk, uniek hoesje met een persoonlijke print!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 622x1165
Type Device Galaxy Note 4 Edge
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

 

Schep jouw eigen ontwerp

Een hoesje voor jouw Galaxy Note 4 Edge maak je met behulp van de exclusieve ontwerpmodule. Het werkt als volgt: zodra je een foto, afbeelding of plaatje hebt gekozen die jij terug wilt zien op de achterkant van het hoesje kan je overgaan tot het positioneren. Mocht het niet helemaal passen, dan heb je ook nog de optie om bij te snijden, zolang je maar rekening houdt met de 3 millimeter marge. Ten slotte kan je zien hoe jouw print er uit zal gaan zien en direct de bestelling plaatsen. Makkelijker kunnen we het niet maken. Wel leuker natuurlijk: Wij werken het aanbod en de ontwerpmogelijkheden constant bij, er is dus altijd wat nieuws!

Note 4 edge hoesje met foto

 

Note 4 edge hoesje maken

Hoe kom ik aan zo’n hoesje?

Als jij te pas en te onpas schakelt tussen werk & privé is de Galaxy Note 4 Edge een onovertroffen toestel. De S Pen is ideaal voor werkgerelateerde taken, maar met dit toestel kan je net zo heerlijk ontspannen. Om er zorgeloos zoveel mogelijk gebruik van te maken is het aan te raden direct voor extra bescherming te kiezen. Als dat betekent dat jouw nieuwe Note 4 Edge er ook meteen een stuk beter uitziet is dat helemaal mooi meegenomen. Tevens loopt de opmerkelijke ‘Edge’ schermrand een stuk minder gevaar. Ga dus direct aan de slag en maak jouw persoonlijke hoesje!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 622x1165
Type Device Galaxy Note 4 Edge
Bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!