Blog

Wat zijn de drie beste steden voor een vakantie?

Het plannen van een vakantie kan super leuk zijn, omdat je weet dat je eindelijk weg kan gaan van al het werk en andere stressen van het dagelijks leven. Het plannen van een vakantie kan leuk zijn, maar is zeker niet makkelijk! Er zijn zoveel plekken om naartoe te gaan, zo veel landen om te zien, hoe kan je nou beslissen waar je naartoe moet gaan? Nou, je hebt geluk! Wij gaan het namelijk hebben over 3 ongelooflijke steden die je echt moet bezoeken.

Houd er rekening mee dat dit  niet de enige plaatsen die die je moet overwegen maar het zijn zeker fantastische plekken die een goede vakantie haast garanderen.

1). Seattle Washington, Verenigde Staten

Oh, het prachtige Pacific Northwest, waar te beginnen? Seattle staat bekend om het hebben van prachtige bergketens en een paar van de beste zeevruchten in de wereld , het zijn van het huis van Starbucks, Boeing, Amazon, Pike Place Market, zijn ongelooflijke hoeveelheid aan goede bieren en de lijst gaat maar door. Iedereen kan iets vinden in deze stad, vooral in de zomer. Ga voor een mooie wandeling, ga zwemmen in de Stille Oceaan, neem een ​​boot naar Canada voor de dag, ga walvissen bekijken, vissen, noem het maar. Wil je niet de hele dag in de natuur doorbrengen? Neem een rondleiding door het het pand van Boeing, die de vliegtuigen maakt die jou over de hele wereld brengen. Je kunt naar de historische Pike Place Market van Seattle en kijken naar hoe mensen zalm naar elkaar gooien, en dat is geen grap! Wil je gewoon met een koud biertje zitten en mensen kijken? Nou, er zijn weinig plaatsen die vergelijkbaar zijn met Seattle op dit front, omdat Seattle niet alleen een groot aantal van de beste ambachtelijke brouwerijen heeft, maar ook omdat de mensen die er wonen gewoon echt cool zijn! Ga naar Seattle en geniet van een goede tijd daar. Oh, bijna vergeten, het is ook nog eens een van de beste muzieksteden ter wereld!

2). Florence, Italië

Je kunt geen lijst van steden om te bezoeken hebben, ongeacht hoe kort, zonder Florence hiertussen te hebben. De geschiedenis, de cultuur, het eten, de lijst gaat maar door. Klim naar de top van de Duomo kerk en kijk over de stad, loop over de Ponte Vecchio brug en kijk naar de rivier de Arno die onder je stroomt terwijl je winkelt voor sieraden of ga zitten voor een heerlijke Italiaanse pizza terwijl je een fles wijn deelt met familie en vrienden . Wanneer je de volgende dag wakker wordt ga je naar een lokale markt en koop je daar verse groenten als een lekkere snack, neem je een ​​bus naar de top van de heuvels en bekijk je het dal bij zonsondergang. Het wordt niet mooier dan dit! Woorden kunnen de ware schoonheid van een week in Florence niet beschrijven, je moet gewoon gaan! De pizza alleen al, is het waard om te gaan, maar Florence heeft zoveel meer.

3). Amsterdam, Nederland

Iedereen heeft van Amsterdam gehoord, maar dan heb je waarschijnlijk gehoord over "the red light district" en de koffiewinkels. Hoewel dat leuk is, heeft Amsterdam veel meer te bieden. Amsterdam heeft zoveel meer te bieden dan alleen deze dingen, kansen zijn, dat je niet één iemand tegenkomt die daar echt vandaan komt. Dat is omdat zij de echte attracties van Amsterdam kennen. Geniet van het prachtige aanbod aan musea, een picknick in een van de prachtige parken in de stad, neem een ​​rondleiding en bekijk de stad vanaf een boot of huur een fiets en cruise rond de stad zoals nog nooit eerder, fietsen in Amsterdam is echt ongelooflijk. Deze stad is open minded, accepting, en ongelooflijk. Zelfs als het niet klinkt als iets wat je zou willen, is de ervaring van een echt vrije stad de moeite waard.

Vergeet niet veel foto's van je vakanties te nemen! De beste manier om je geweldige vakantie te onthouden, en ermee te pronken is door de foto's altijd bij je te hebben. In plaats van elke keer de foto's op te zoeken op je mobiel, kan je natuurlijk ook gewoon een eigen telefoonhoesje ontwerpen met je favoriete foto('s) van de vakantie erop! Lijkt het je leuk? Kijk dan even op onze website rond.

Heb je nog andere suggesties over leuke plekken om te bezoeken? Laat ons dan een reactie achter!

 

 

Geef een reactie