Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Telefoonhoesjes voor Valentijn

Valentijn staat weer voor de deur. Valentijn is een heerlijke dag als je een romanticus bent. Een akelige en commerciële dag als je er niks mee hebt. Een pijnlijke, eenzame dag als je ongewenst alleen bent. Wat jouw band met Valentijn ook is, 14 februari is een dag die geheel in het teken staat van Liefde en cadeaus. De dag van liefde, en knuffels. Dit jaar hoef je niet te treuren als je geen valentijnskaart, een doos chocola of roos hebt ontvangen, maar verwen jezelf dan gewoon met een uniek cadeau van GoCustomized. Wij hebben inspiratie gehaald uit de foto's die jullie zouden kunnen gebruiken. Zie hieronder inspiratie voor jou perfecte Valentijns cadeau.

valentijn blog 2 Afbeelding van pinterest.com

valentijn blog Afbeelding van Pinterest.com

Vriendschap op Valentijn

Beste vrienden, goeie vrienden, verre vrienden, familie of een kennis. Valentijn hoeft niet altijd over liefde te gaan. Valentijn heeft ook te maken met een bestaande vriendschap of vrienden maken. Gezelligheid is even veel waard als liefde. Wil jij je beste vriend op Valentijn laten weten dat je van hem of haar houdt en aan hun denkt. Hieronder staan een paar voorbeelden van telefoonhoesjes die jij kan bewerken op jouw gewenste manier.

valentijnblog 3 Afbeelding van Google

valentijn blog 4 Afbeelding van Ggoogle

Single op Valentijn 

Het is niet altijd makkelijk om single te zijn. We zijn gedreven in het afkraken, veroordelen en bekritiseren van onszelf. Maar liefde voor jezelf opbrengen? Dat is een hele kunst. Dit jaar ben jij je eigen Valentijn en mag je jezelf dus ook verwennen. Denk hierbij aan een telefoonhoesje met teksten als: "Fries before guys", "No boyfriend, no problem" of "I'am single by choice, not my choice but still a choice." Hieronder  twee  voorbeelden hoe jij jou eigen hoesje kan ontwerpen. Zoek ook eens op Google hoe jij je hoesje zo mooi mogelijk kan maken.

Processed with VSCOcam with c2 preset Afbeelding van Google

valentijn blog 6 Afbeelding van Google

Geef een reactie