GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Telefoonhoesjes van beroemdheden

Wij houden van - bekende persoonlijkheden, sterren en erg belangrijke personen. Ze lopen over de rode loper, stijlvol van top tot teen en leven een geweldig leven. Miljoenen mensen volgen beroemdheden in magazines, op televisie en op social media kanalen. Mensen raken geïnspireerd door de levensstijl, dit komt mede doordat beroemdheden de laatste trends van fashion & beauty met zich mee brengen. Beroemdheden houden hun fans up to date via Instagram of Snapchat. Mobiele telefoons zijn altijd mee, daarom is het ook niet gek dat beroemdheden altijd 1 stap voor zijn betreft de design van hun telefoonhoesjes. Wil jij graag een telefoonhoesje ontwerpen maar hebt geen idee met wat voorn ontwerp? Geen probleem! Vandaag zie jij welke ontwerpen beroemdheden hebben gekozen en hoe je het kan gebruiken met de GoCustomized templates. 

Bron: NADAGLOBAL

Bloemen ontwerp

Bron: Intouch

Beroemdheden wachten niet op mensen die hun bloemen geven. Zij creëren bloemen voor zichzelf, net zoals Gwen Stefani! Bij GoCustomized houden wij van ontwerpen met bloemen. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze zijn ook nog eens trendy. Psst! Ze zijn echt geweldig op een transparent telefoonhoesje.

Tekst over jezelf

Bron: Intouch

We voelde ons altijd begrepen bij de teksten van onze favoriete band. In 2017 zijn het vooral de memes die onze emotionele staat beantwoorden. Sommige beroemdheden vinden zichzelf geweldig en daarom willen zij een telefoonhoesje die veel over zichzelf zegt. Bijvoorbeeld het telefoonhoesje van Kris Jenner, met haar hoesje verteld zij de wereld dat zij alles kan.

Initialen

Bron: Dailymail

Victoria Beckham staat aan de top met haar telefoonhoesje die haar initialen bevat. Victoria staat bekend als een stijlvolle beroemdheid en brengt met haar fashion merk nieuwe trends in de mode wereld. Maak daarom nu je hoesje met jouw initialen.

Voedsel

Bron: Intouch

Beroemdheden zijn net zoals wij gek op eten. De hele dag door denken wij aan wat we gaan eten. Waarom dus niet een telefoonhoesje met eten erop? Curve wonder Kylie Jenner heeft haar telefoonhoesje vol met avocado's!

Bij Gocustomized zijn het niet alleen beroemdheden die ontwerpers worden, maar iedereen kan gemakkelijk een eigen telefoonhoesje ontwerpen via onze ontwerpmodule! Naast een ontwerp van ons, is het ook mogelijk om je eigen foto te uploaden en een tekst bij te voegen. Je wordt niet direct een miljonair, maar wel de baas van een uniek gepersonaliseerd telefoonhoesje. Bestel vandaag nog jouw telefoonhoesje!

 

Geef een reactie