Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Telefoonhoesje voor Oud en Nieuw!

Bye bye 2016 en hallo 2017! Een nieuw jaar, nieuwe voornemens en een nieuw telefoonhoesje voor oud en nieuw. Rond deze tijd van het jaar denken veel mensen na over het afgelopen jaar, wat er goed is gegaan, wat er minder goed is gegaan en wat ze graag willen verbeteren. De welverdiende vakantie, tijd met de familie en de jaarwisseling zorgen voor een idealen sfeer en een positieve vibe. Vandaag laten we je de meest geschikte telefoonhoesjes voor Oud en Nieuw zien!

 

  • Nostalgisch

Telefoonhoesje voor oud en nieuw

Ik weet niet of het voor iedereen zo is, maar aan het einde van het jaar wordt ik vaak nostalgisch. Ik realiseer me vaak wat ik dit jaar heb bereikt en hoeveel ik dat waardeer. Hoe kun je deze herinneringen beter onthouden, dan ze op je persoonlijke telefoonhoesje voor Oud en Nieuw te plaatsen?! Maak bijvoorbeeld een hoesje met je familie, een vakantie, een awesome weekend met vrienden of een romantische date.

 

  • Nieuw jaar, nieuw leven

Telefoonhoesje voor oud en nieuw

Ik heb een gevoel dat 2017 mijn jaar zal zijn! Geldt dit ook voor jou? Alles wat ons motiveert, iedere quote die ons pusht, laat ons groeien en naar morgen kijken! Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een persoonlijke tekst is super geschikt voor het nieuwe jaar. Het motiveert je en herinnert je aan de doelen die je wilt bereiken.

 

 

  • Shiny telefoonhoesje voor het nieuwe jaar

Telefoonhoesje voor oud en nieuw

Weet jij al wat je jezelf als cadeau gaat geven voor het nieuwe jaar? Combineer jouw nieuwe telefoonhoesje met een glinsterende jurk of een stijlvolle smoking. Bij GoCustomized kun jij je eigen telefoonhoesje voor oud en nieuw maken. Kies je design en besluit of je een matte of glanzende finish wilt. Controleer of alles naar wens is en you are ready to go! Waar wacht je nog op? Begin nu!

 

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Laat het ons weten in een reactie! Vinden we leuk!

 

 

Geef een reactie