Blog

Telefoonhoesje; Meer dan bescherming

Na het artikel wat je genoeg redenen gaf om een telefoonhoesje te kopen, weten we dat jij overtuigd bent dat je er een zou moeten kopen. Maar waarom zou je je telefoonhoesje beperken tot het beschermen van je telefoon? Bekijk hier alle dingen die een hoesje voor jou kan doen!

 

 

phone cases that make your like easier

 

Natuurlijk is het belangrijkste doel van een telefoonhoesje het beschermen van jouw telefoon. Want een telefoonhoesje kan toch niet veel meer dan dat? Nou veel meer dan je zou denken!

Vind jouw perfecte telefoonhoesje

In dit artikel zie je 10 voorbeelden van wat telefoonhoesjes nog meer kunnen doen dan alleen je telefoon beschermen:

  1. Ten eerste, een makkelijke, jouw persoonlijke telefoonhoesje! Je hoesje hoeft niet alleen je telefoon te beschermen, maar kan ook jouw stijl laten zien. Begin met het ontwerpen van je eigen case door het kiezen van het materiaal (hout, plastic, silicone, kurk, enz.). Kies dan je foto of patroon die je op het hoesje wilt. Voeg tekst toe, and there you go! Jouw mooie en unieke telefoonhoesje!

persoonlijk telefoonhoesje

 

  1. Op plek nummer twee staat de klassieke batterij case die jouw telefoon langer mee laat gaan. Perfect voor alle Pokémon Go lovers!

 

Batterij telefoonhoesje Afbeelding van Amazon.com

 

  1. Je kunt ook verschillende multi-tool telefoonhoesjes vinden. Er is er eentje voor klussers, reisfanaten, nerd, vrouwen nagels, zombie fighters en ga zo maar door. Er is voor ieder wat wils!

Multi-tool telefoonhoesje Afbeelding van Google

 

  1. Ook bestaan er telefoonhoesjes waardoor jij een echte fotograaf kunt worden! Dan heb je altijd jouw beste camera bij de hand en gereed om mooie foto’s te maken, die je daarna meteen op je favoriete social media netwerk kunt plaatsen!

Telefoonhoesje met lens Afbeelding van Amazon

 

  1. Voor alle selfie fans is er het verlichte telefoonhoesje, waardoor jouw gezicht een prachtige gloed krijgt en jij jouw mooiste selfie kunt maken. De case met een ingebouwde selfie stick of spiegel zou dan ook een goede optie voor jou zijn.

Selfie telefoonhoesje Afbeelding van Amazon

 

 

  1. Voor alle muziek fans bestaat er ook een speciaal telefoonhoesje. Met dit hoesje klinkt jouw muziek altijd en overal goed, bluetooth speakers meenemen hoeft niet meer!

Muziek telefoonhoesje Afbeelding van Amazon

 

  1. Voor iedereen die graag al zijn waardevolle bezittingen bij zich heeft bestaat er het portemonnee hoesje, a.k.a. de wallet case. Er handig als je er niet van houdt om veel spullen mee te nemen.

Portemonnee telefoonhoesje

 

  1. Zoe keen telefoonhoesje met een handgreep zodat jij makkelijk je telefoon vast kun houden als je van jezelf niet veel grip hebt.

 

Telefoonhoesje met standaard Afbeelding van Amazon

 

  1. En voor alle daredevils bestaan er de onbreekbare hoesjes of de waterdichte telefoonhoesjes. Deze komen erg van pas als je veel reist of gewoon niet zo handig bent.

 

waterdicht & onbreekbaar telefoonhoesje Afbeelding van Google

 

  1. En de allerlaatste is voor mensen die zich zorgen maken dat ze zichzelf blootstellen aan radiatie. Dit telefoonhoesje houdt een groot deel van de radiatie uit je telefoon tegen. Het hoesje zorgt er voor dat je later nog baby’s kunt krijgen en er geen hersencellen afsterven.

 

Anti-Radiatie telefoonhoesje Afbeelding van Amazon

 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Je vindt er vast eentje die bij jou past! Laat het ons weten in de reacties als je andere interessante telefoonhoesjes hebt gezien, die niet alleen jouw telefoon beschermen, maar zoveel meer doen dan dat!

Geef een reactie