Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Selfly camera

Moe van het vasthouden van uw telefoon op armlengte om een perfecte selfie te maken? Of om er belachelijk uit te zien met een selfie stok? Wij hebben de oplossing, zodat u zich niet meer hoeft te schamen terwijl u bezig bent met het vastleggen van de beste herinneringen! Selfly! Selfly is een drone die uit je telefoon kan komen wanneer jij hem nodig hebt. Blijf lezen als je meer wilt weten!

Foto van: Selfly.com Foto van: Selfly.com

Selfly is een drone die van uw camera af vliegt wanneer u hem nodig heeft. U kunt dus zelf beslissen wanneer u het wilt gebruiken. De drone is uitgerust met stabilisatie-technologie, de Selfly zal in de lucht blijven tot het ontvangen van stuurcommando's verzonden wordt vanuit de applicatie. Door middel van een speciaal mechanisme kan de Selfly gemakkelijk gevouwen en weer opnieuw opgeslagen worden  in de telefoon. Zo kun je de Selfly overal mee naar toe nemen. De drone is uitgerust met een camera werkt die net als een statief werkt. Omdat u nu zelf kan stabiliseren in de lucht . U kunt nu  foto’s schieten van hoge kwaliteit video's of foto's in de perfecte hoek.  

Bekijk de video hieronder om een beter beeld te krijgen bij de Selfly!

https://youtu.be/_-_jwOTex-o

De telefoon hoes  die hoort bij de Selfly is uniek voor elke telefoon, maar de camera gaat met alle telefoonhoesjes. De software die het mogelijk maakt om de camera te bedienen is compatibel met Android en iOS.

Screen-Shot-2017-01-25-at-6.50.57-AM

 

De Kickstarter-campagne heeft zijn doel bereikt daarom zal de productie beginnen in juni 2017. U kunt nog steeds deelnemen door hier te klikken om een exclusieve Selfly ontvangen. Met de ontvangst van het product, zult u in de doos:

  • 1 Selfly camera met een ingebouwde camera
  • 1 shell to go  (naar jouw keuze)
  • 1 kabel om de batterij op te laden  

Wat zijn jouw ideeën over deze high-tech gadget? Kan je niet wachten om het te proberen? Of vind je het juist helemaal niks? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Geef een reactie