MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Samsung Bixby

Een paar dagen na de presentatie van de nieuwe Samsung Galaxy S8, kunnen we de geruchten die onlangs in omloop zijn geweest bevestigen. Samsung rustte de nieuwe smartphone uit met Bibxy, de virtuele assistent die de prestaties van de "S Voice" is zo goed en kan onze Samsung smartphone-ervaring gaan veranderen. Wil jij meer te weten komen over Bixby? Lees dan gauw verder.

Wat is Bixby?

Het is nu duidelijk dat de kunstmatige intelligentie een grote Evolotionsschritt aan ons leven aan het veranderen is. Apple begon als eerste, vijf jaar geleden met Siri, Lenovo en Huawei bracht Aamazon Alexa en Google Android-assistent op de markt. Samsung voorziet nu nieuw gesprek met de lancering van de nieuwe kunstmatige intelligentie systeem, genaamd Bixby. Injoing Rhee, hoofd van Samsung R & D, zei: "Alles wat je kunt doen met een vleugje commando, kun je doen met je stem." Bixby is anders dan de kunstmatige intelligentie die nog op de markt bestaan. Bixby is een geïntegreerde, volledig op de hoogte, snel en makkelijk te gebruiken programma dat het allemaal doet. Inderdaad, Bixby ondersteunt ook uitdrukkingen en vragen buiten de set met behulp van het frame. Een echte innovatie in de industrie!

Apparaten en de taal

Bij welke apparaten Bixby beschikbaar zullen zijn? En in welke talen? Bixby zal in eerste instantie beschikbaar in het Engels en Koreaans op de nieuwe Samsung Galaxy S8 zijn. Eerder, de functionaliteit om een aantal vooraf geïnstalleerde toepassingen op uw telefoon, maar de intentie van Seoul is beperkt reuzen, deze server groeien om uw single point of verwijzing te maken. Niet alleen voor de Galaxy S8, maar ook voor tv's, tablets en alles wat een internetverbinding en een microfoon. Deze innovatie van Samsung is een ambitieus project en zal in eerste instantie in onvolledige vorm voor de Samsung Galaxy S8 beschikbaar. nieuwe functies Bixby's worden geïntegreerd door toekomstige updates van de S8, dankzij het werk van externe ontwikkelaars, beetje bij beetje.

Conclusie

Wat is nu precies Bixby? We noemen het een "Voice Assistant" een understatement.
Bixby kan als volgt worden gedefinieerd:

- De nieuwe intelligente interface die door Samsung werd gelanceerd om het leven

- De innovatie die aanzienlijk de afhandeling van smartphones zal veranderen

- De snelle, intuïtieve en volledig geïntegreerde assistent

Laat een reactie achter en laat ons weten wat jij van al deze nieuwe technologie vindt. Wij bij GoCustomized kijken naar je reactie uit!

Geef een reactie