Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Samenwerking Yessir x GoCustomized

We zijn weer terug met een nieuwe samenwerking. Deze keer werken Yessir en GoCustomized samen om jouw een nieuwe sport outfit te bezorgen. Blijf lezen en kom erachter hoe jij jouw eigen voetbal T-shirt en een gepersonaliseerd telefoonhoesje kunt winnen met jouw naam en nummer!

Samenwerking Yessir & GoCuostmized


Wie is Yessir Merchandise?

Yessir Merchandise y GoCustomized camiseta

 

Yessir Merchandise is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2013 bij Ralph Owusu. Ze verkopen voornamelijk alledaagse kleding en hun allereerste product was basic T-shirts met jouw eigen design. De laatste jaren is het bedrijf steeds bekender en populairder geworden. Ze hebben ook het plan om in de toekomst internationaler te worden!

 

 

Wie is GoCustomized?

Yessir Merchandise y GoCustomized funda

GoCustomized is een Nederlandse start-up, opgericht in 2012, waar jij je persoonlijke telefoonhoesje of tablet hoesje kunt maken. Je kunt jouw eigen foto, logo of ontwerp gebruiken voor op jouw eigen case! Het is heel makkelijk: begin door het selecteren van jouw smartphone, kies het hoesje die je wilt hebben, ga naar onze editor en begin met ontwerpen! Je kunt kiezen uit hardcases, softcases, leren, houten of zelfs kurk hoesjes!

 

Yessir Merchandise en GoCustomized vormen samen een goed team!

Beide bedrijven verkopen persoonlijke producten van hoge kwaliteit.

Met deze samenwerking maak je kans op een persoonlijk shirt van Yessir, met jouw naam en nummer op de achterkant. Om jouw look helemaal compleet te maken, maak je daarnaast kans op een telefoonhoesje van GoCustomized, waar ook jouw naam en nummer op staat!

 

 

Wat moet je doen?

  • De actie loopt van 10 juli tot en met 18 juli!
  • Volg GoCustomized op Facebook en Instagram
  • Volg Yessir op Facebook en Instagram
  • Tag een vriend waarmee je deze prijs wilt winnen en jullie maken beiden kans!
  • Als je de post deelt maak je nog meer kans om te winnen!

De winnaars worden willekeurig gekozen!

 

Veel succes & have fun! 

Geef een reactie