Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Review: Wii U

Je vraagt je vast af waarom wij vandaag een review schrijven over de Wii U, terwijl de Nintendo Switch net is aangekondigd. Begrijpelijk. De reden hiervoor is, omdat wij bij GoCustomized sinds kort de Wii U hebben en daarom Mario Kart op spelen tijdens de lunch pauze! Vandaag lees je onze bevindingen!

Wii U

Wat is er veranderd?

Nintendo gaat met de Wii U door met een nieuwe manier van gamen introduceren. Met de Wii U kun je veel meer als met alleen de normale Wii. Je kunt door het hele huis lopen en de console met je meenemen en je kunt zelfs met deze console zonder de TV spelen, net zoals de Nintendo DS en de 3DS. Dat is awesome toch?

Wii u

De techniek van de Wii U

Dit is misschien wel het zwakste punt van deze console. Bij de PS4 en de Xbox zijn de graphics echt een groot pluspunt, waardoor deze consoles zo worden gewaardeerd. Helaas is dit bij de Wii U echt een stuk minder. Het apparaat heeft een GPU AMD Radeon en multi-core processor net IBM power. De standaard versie heeft 8GB opslag, terwijl de premium versie 32GB heeft. Als je verstand hebt van game consoles, dan heb je vast door dat dit een beetje teleurstelt.

 

wii u

 

Games

Dit is altijd al de kracht geweest van Nintendo. Hoewel de Wii U niet zo vooruitstrevend is als de vorige consoles (Wii, NDS, N3DS), zijn er wel super veel leuke spellen beschikbaar. Zoals gezegd spelen wij veel Mario Kart 8 en wij waren zeker onder de indruk van hoe het eruit ziet en de veranderingen die zijn gemaakt ten opzichte van de Wii. Andere spellen die zeker de moeite waard zijn zijn bijvoorbeeld: Splatoon, Super Mario Maker, Super Smash Bros, Super Mario 3D World, Star Fox, Yoshi's New Super Mario Bros U en nog vele anderen. Er zijn genoeg spellen om eens uit te proberen!

 

Wii U

 

Speel jij ook op de Wii U? Laat ons weten wat jij er van vindt in een reactie!

 

Geef een reactie