GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Review Honor view 10

De presentatie in Londen voor het nieuwste Honor product heeft ons verrast. De prijs en de kwaliteit van de Honor View 10 zijn verbazingwekkend. Meer weten? Lees dan verder..

Bron: www.weboo.co

Het lijkt erop dat het bedrijf deze keer niet wilde focussen op alleen het design, maar ook op de functionaliteit. Het klopt dat de 9 er spannender uit ziet met zijn glazen zijkanten. Echter kan de 10 het leven van velen verbeteren. Er valt bij de 10 niet meer te klagen over de koptelefoon aansluiting. De maat is enorm (het scherm heeft een 18:9-indeling). De frames en het dunne scherm maken het echter kleiner eruit zien. De dubbel camera aan de achterkant is nu het kenmerk van de Honor editie en we kunnen deze daarom ook terugvinden bij de 10. De batterij is ontworpen om snel op te laden en gaat lang mee. De directe concurrent van Honor is altijd de OnePlus geweest: afgelopen lanceerden de twee bedrijven de Honor 9 en de OnePlus 5, zij vochten om de best goedkoopste smartphone die op de markt te verkrijgen is. Nu hebben we opnieuw een strijd tussen de Honor 10 en de OnePlus 5T voor dezelfde prijs.

AndroidPIT honor view 10 fronthand1 Bron: www.androidpit.com

We kunnen concluderen dat het product van de hoogste kwaliteit is, dat gemakkelijk vergeleken kan worden met producten van grote merken zoals de nieuwste Huawei Mate 10 Pro of Samsung Galaxy S8, afgezien van de prijs.

Laat ons weten wat je ervan vind in de comment hier beneden!

AndroidPIT honor view 10 review 8184 Bron: www.androidpit.com

Geef een reactie