Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Nieuws over iOS 11

Apple heeft weer een nieuwe update aangekondigd: iOS 11.  Het is dus de hoogste tijd om een voorjaarsschoonmaak te houden; verwijder oude foto's en nutteloze apps en maak plaats vrij voor deze nieuwe update! Wil je de nieuwe features weten? Lees dan verder!

iOS 11

Apple heeft besloten om de structuur van iOS 10 te behouden. De Beta versie voor de iOS 11 wordt deze zomer uitgebracht, zodat testers en ontwikkelaars genoeg tijd hebben om storingen eruit te vissen. Daarop volgt in september 2017 lancering van Apple's nieuwe telefoons: de iPhone 7s en de iPhone 8.

Eigenschappen

iOS 11 heeft zoveel nieuwe features, we kunnen ze niet allemaal noemen. Veel van de updates zijn exclusief voor iPad, maar er is ook een mix tussen nieuwe features voor de iPhone en iPod.

Nieuwe design van de App Store

Een van de grootste veranderingen van de iOS 11 is de nieuwe look van de App Store! Als je deze app opstart, zal je terecht komen in een nieuwe tab "Vandaag". Hierin staan de beste nieuwe apps van de dag en tutorials die laten zien hoe de nieuwe apps werken. Ook is een een nieuwe tab, genaamd "Spellen, waar je de nieuwste games kunt ontdekken.

Siri

Lieve Siri, wat krijg jij een upgrade. Je kan er nu kiezen tussen een mannen- of een vrouwenstem. Ook zal hij of zij nu in staat zijn om te spreken in een natuurlijke stem; met verschillende intonaties, toonhoogtes en temp, en zal Siri woorden kunnen vertalen in het Chinees, Frans Duits, Italiaans en Spaans.

Vergrendelscherm

Het vergrendelscherm en meldingen worden nu gecombineerd in één. De bedieningsbalk is vernieuwd en helemaal aangepast naar onze wensen! De 3D touch zal toegang geven tot aanvullende instellingen en functie. Zo wordt ons leven nog makkelijker dan voorheen!

Professionele foto's

De iPhone staat bekend om de goede camera software. Dit wordt met de nieuwe beeldkwaliteit, Optical Image Stabilization en True Tone flash alleen nog maar bevestigd. Mensen met een iPhone 7 of  Plus kunnen van een High Efficiency Image File Format genieten, zodat afbeeldingen opgeslagen worden in kleinere bestandsgrootten. Hierdoor wordt de 'Je geheugen is vol'-melding zeer zeldzaam.

Natuurlijk zijn er nog veel meer updates, maar daar kom je achter als je de nieuwe update uitvoert! Wat vind jij ervan? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie