GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Review: Motorola 4de generatie

In dit artikel gaan we in op de informatie die is verzameld door Digital trend. De Motorola heeft niet zulke radicale veranderingen als andere merken als HTC en Sony.

Wat hebben we voor nu toe gehoord over de Motorola?

motorola z

De nieuwe generatie Motorola heeft verrassend gezien waarschijnlijk geen vingerafdruksensor aan de achterkant van de telefoon. Dit lijkt een trend te zijn onder de nieuwe telefoons. Toch is er nog hoop voor de Motorola, aangezien het oorspronkelijk plan was om het op de versie van 2015 te plaatsen.

Uiterlijk en camera

De Motorola heeft een volledige metalen buitenkant. Ook komt er een plastic variant uit onder de naam Droid en zal naar verwachtig in meerder kleuren verschijnen. Beide modellen moeten de naam van de vorige model generatie behouden.

Aan de onderkant van het toestel zijn er twee rijen van acht gaten te vinden. Vanzelfsprekend dat deze gebruikt worden voor speakers, maar er lijkt een kans dat deze worden gebruikt voor andere specifieke accesoires.

Ook is er een vrij grootte lens geplaatst in het midden van het toestel. Het zal worden ondersteund door een LED-flitser en een laser autofocus.

De 4de generatie heeft een Quad HD scherm, een Snapdragon 820 processor, 3GB of 4GB RAM-geheugen, 32GB aan opslagruimte en een 2600 mAh vermogen. Het grappige is dat al deze onderdelen verpakt zijn in een dunnen 5,2 mm smartphone.

Andere specificaties

Daarnaast zal er naar verluidt een kleine leiding worden ingebouwd om oververhitting te voorkomen. Het gebeurt namelijk vaak dat bij langdurig gebruik de  temperatuur van de Snapdragon processor 820 begint te stijgen en dit kan resulteren in een crash.

motorola x Digitaltrends

Dus wat denk jij van de nieuwe generatie van Motorola? Geef jouw mening in een reactie hieronder

Geef een reactie