Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Last minute kerstcadeau

Het is weer zover.. Kerst komt eraan en de eerste deuren van de adventskalender zijn alweer geopend! December is in volle gang! Maar wat geef je je geliefde? Vrijwel iedereen vraagt zich dit af gedurende de drukke Decembermaand. De meeste zijn allang al begonnen met kerstshoppen en weten dan ook wat ze gaan halen. Er zijn echter ook altijd de mensen die dit uitstellen tot op het laatste moment. Wij zijn hier om je te helpen met het perfecte last minute kerstcadeau.

Last minute kerstcadeau.

Naast de mensen die al hun kerstcadeautjes al onder de boom hebben gelegd voor al hun geliefden, zijn er ook altijd de mensen die op zoek zijn naar een last minute kerstcadeau. Ben je geen ochtendmens, kom je vaak te laat of stel je dingen graag uit naar het allerlaatste moment? Dan ben je hier op de juiste plek! Dit is namelijk een kleine hulpgids als je op zoek bent naar een last minute kerstcadeau.

Laten we beginnen met het volgende scenario; je wordt op een ochtend in December wakker en het is plotseling al 23 december en je hebt nog maar minder dan 24 uur om een cadeau te vinden voor een van je dierbaren. Wat ga je doen? Rome mag dan wel niet in één dag gebouwd zijn, maar tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om het onmogelijke een paar uur voor de feestdagen tóch nog mogelijk te maken.

1. Het cadeau waar je geliefde van gaat stralen

Ja, het is een van de grootste bedrijven ooit, en ja, het doet misschien niet veel goeds voor de detailhandel, maar er is niets handiger dan al je cadeaus te bestellen bij de big business van Bol.com. Niemand kan de vreugde ontkennen die ervaren wordt wanneer een bol.com pakket aan de deur komt en dan vooral wanneer ze gisteren pas de bestelling hebben geplaatst. Bol.com heeft ons gezegend met de luxe om artikelen te laten bezorgen met Select, hiermee kan je ook ‘s avonds en op zondag je bestelling ontvangen. De bezorgdag kies jij! Bol.com is dan ook perfect voor mensen die op het laatste moment een kerstcadeau zoeken, omdat ze bijna alles op voorraad hebben.

2. De handige man

Last minute kerstcadeau.

Was jij vroeger degene die alles kon maken met je legpuzzel en het lijmpistool? Dan hoef jij je echt geen zorgen te maken over het last minute kerstcadeau dat jij gaat geven. Je hebt een creatieve geeft je houdt ervan om dingen zelf te doen. De klassiekers doen het ook goed: een voucher die je geliefden kan gebruiken zodat jij gaat koken of opruimen. Vrouwen zijn ook vaak creatief. Zij zijn degenen die iets persoonlijks geven. Een gemeenschappelijk diner- of spa-avond. Of iets dat man en vrouw aan elkara verbindt, in de vorm van een mooie herinneringen of iets heel dichtbij. Mannen gebruiken hun handen en vrouwen vooral hun gevoel. Het allerbelangrijkste dat telt is dat je last minute kerstcadeau uit je hart komt. Kijk hier voor meer informatie over DIY-kerstcadeaus.

3. Voor de ouderwetse

Veel mensen, en vooral die van de oudere generatie, zijn niet erg vertrouwd met online winkels en het intern. Ze willen namelijk kunnen zien wat ze kopen, het uitproberen en het mee naar huis nemen zodra zij ervoor hebben betaald. Waarschijnlijk denk je nu aan familieleden als je opa of oma. Ze willen de controle hebben, zelfs als het 5 voor 12 is. Deze mensen zijn vaak volledig toegewijd aan de cadeaus van familie en vrienden, zelfs wanneer ze op zoek zijn naar een last minute kerstcadeau. Wat is er leuker dan er op uit gaan in dit koude seizoen en de cadeaus die je koopt direct mee naar huis kan nemen in plaats van te wachten op de Bol.com kerstman?

4. Onder druk staan maakt je nuttig

Last minute kerstcadeau.

Veel van ons worden was nuttig en bereiken pas écht iets als zij onder druk komen te staan. De mensen die twee dagen voor het examen gaan beginnen met leren en tóch slagen bijvoorbeeld. Ze vinden het schijnbaar prettig om te wachten tot het laatste moment want ook dan kunnen zij nog presteren. Veel van de meest creatieve of verbazingwekkende ideeën komen dan ook van hen. Een coole zelfgemaakte mixtape of een van de vele, nieuwe, innovatieve cadeaus die vaak op Instagram en Facebook worden getoond. De dingen waar niemand ooit mee kam. Deze mensen komen uiteindelijke met de beste cadeaus, ook al wachten zij tot op het laatste moment.

5. Onze tip als het te laat is

Last minute kerstcadeau.

Iedereen gebruikt zijn telefoon meerdere uren per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Het is waarschijnlijk het elektronische apparaat dat we het meeste in onze handen hebben. Je telefoon is waardevol en kwetsbaar, dus waarom zouden we het dan niet goed beschermen? Er zijn klassieke hoesjes voor mobiele telefoons maar de meeste zien er saai uit. Ook is de kans groot dat iemand in je vriendenkring hetzelfde hoesje heeft. Het is tijdens kerst leuk om zelf een telefoonhoesje te maken, precies hoe jij wilt. Maak je eigen hoesje met foto’s van jou en je dierbaren of van onvergetelijke herinneringen. Een onvergetelijk accessoire als een cadeau voor je dierbaren, die deze herinnering daardoor altijd bij zich zal hebben. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan. Ontwerp een telefoonhoesje met je favoriete quote-, foto- of logo voor je geliefde. Er zijn geen grenzen tijdens het ontwerpen. Jij bent gelukkig straks niet op zoek naar een last minute kerstcadeau.

 

 

Voor meer kerst ideeën, bekijk onze andere blogs:

De beste cadeaus voor mannen

De beste cadeaus voor vrouwen

De beste kerstcadeautjes voor mama

Geef een reactie