MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Google Pixel Buds: Bluetooth headset die voor jou vertaald

Ook al is Google niet de eerste met een hoofdtelefoon die kan vertalen, komen ze zeker wel met een nieuw innovatief product!

Google Pixel Buds and the Google Pixel 2 smartphone at a product launch in October. Bron: TheGuardian

Google Pixel Buds

Tijdens de presentatie van Google’s nieuwe producten kwamen ze met een kleine verrassing. Google presenteerde de Bluetooth-oordoppen genaamd Google Pixel Buds. De oordoppen zijn met een draad aan elkaar verbonden achter de nek. Door middel van het drukken op de oordop kan je een nummer stoppen of starten. Met een swipe naar voren of naar achteren is het volume van de Google Pixel Buds te regelen.

Google Assistant

Naast de Google Pixel Buds, presenteert Google ook de ‘Google Pixel’ (smartphone). Deze producten samen ondersteunen de software ‘Google Assistant’. Met deze software krijg je automatische notificaties te horen en je kunt net zoals bij Siri (Apple) vragen stellen aan de assistant. De Google producten worden dus steeds persoonlijker.

Afbeelding van Google Pixel Buds Bron: Androidworld

De Google Pixel Buds kunnen gebruikt worden voor 5 uur. Dit lijkt niet super lang, maar aangezien ze ook niet groot zijn is dit zeer knap. De headphone wordt samen met een doosje geleverd waar je ze in kan bewaren, maar daarnaast ook opladen!

Afbeelding van Google Pixel Buds Bron: Androidworld

Wat iedereen het indrukwekkendste feature vindt van de Google Pixel Buds is google translate. Je kan nu real-time gesprekken voeren en vertalen door middel van Google Translate. Het ondersteund 40 verschillende talen. Tijdens het gesprek zal de speaker in de Bluetooth headphone vertalen wat jij zegt wanneer je de knop ingedrukt houdt.

Wat is de prijs van de Google Pixel Buds?

De Google Pixel Buds bestaat uit 3 verschillende kleuren: wit, blauw en zwart. Je kan een pre-order plaatsen voor November en de prijs zal rond 159 dollar zijn.

google_pixel_buds_colors Bron: Startupworld

Bij GoCustomized houden wij van innovatieve producten! Bij ons kun je gepersonaliseerde accessoires en hoesjes ontwerpen. Waarom niet een hoesje ontwerpen met woorden in verschillende talen?

Laat weten wat je van deze Google Pixel Buds vindt door te reageren op deze blog!

Geef een reactie