MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Geruchten over de Samsung Galaxy S8

Omdat de hype rond de iPhone 7 een beetje voorbij is, willen we graag ons focussen op een andere nieuwe telefoon; de Samsung Galaxy S8. Tot nu toe worden de meeste telefoons verkocht door Apple en Samsung, bijna iedereen heeft wel een telefoon van één van deze twee bedrijven. De één doet niet onder voor de ander. Wij zijn daarom ook erg nieuwsgierig wat we aankomend jaar kunnen verwachten van dit Zuid-Koreaanse bedrijf. Lees verder voor de geruchten over de Samsung Galaxy S8...

Geruchten over de Samsung Galaxy S8 Afbeelding van Phonearena.com

Helaas blijven de geruchten geruchten, totdat we een officiële verklaring krijgen van Samsung. Maar het is  natuurlijk altijd leuk om te zien wat mensen verwachten van de nieuwe telefoon.

 

1. Beeldscherm

Op dit moment lijkt het erop dat Samsung een 2K retina beeldscherm gaat gebruiken. We hebben zelfs geruchten gezien dat ze voor de 4K versie zouden gaan, maar dit is onwaarschijnlijk omdat de 4K nog niet erg geschikt is voor telefoons. Waarschijnlijk wordt het een 5.5 inch of een 5.7 inch AMOLED scherm voor de normale versie en een 6.2 inch voor de 8 Edge.

Geruchten over de Samsung Galaxy S8 Afbeelding van Xda-developers.com

2. De binnenkant

Wij hebben verschillende dingen gehoord en gezien over de binnenkant van de telefoon, voornamelijk over de Qualcomm Snapdragon 830 of 835 processor. Als we dat vergelijken met de Snapdragon 820 processor van de S7, dan worden er zeker stappen vooruit genomen!

Geruchten over de Samsung Galaxy S8 Afbeelding van Qualcomm.com

3. De camera, openingen en ingangen

Bij dit onderdeel wordt het iets interessanter. De camera's zullen waarschijnlijk een update krijgen. Sommigen geloven zelfs dat Samsung dual camera's gaat gebruiken in de S8 Plus. Bovendien zal de selfie-camera ook wat beter worden.

In het begin van dit jaar werd de Samsung Galaxy Note 7 geïntroduceert met een USB Type-C opening, waardoor de telefoon sneller kan worden opgeladen. Waarschijnlijk zal Samsung dit ook gaan inbouwen in de nieuwe S8, omdat het een echte toevoeging is.

Een andere feature zullen sommigen wel fijn vinden, anderen niet. Net als de nieuwe telefoons van Apple, zal de S8 waarschijnlijk ook een 3.5mm hoofdtelefoon opening krijgen. Niet iedereen was even enthousiast over deze verandering van Apple. Maar wij zijn er van overtuigd dat na een tijdje veel mensen toch zullen overstappen, omdat technologie nou eenmaal veranderd.

Geruchten over de Samsung Galaxy S8 Afbeelding van Pocket-lint.com

 

We weten natuurlijk niet of al deze geruchten over de Samsung Galaxy S8 uitkomen. Maar één ding is zeker: Het wordt weer een top telefoon!

 

Tot dan moet je je oude Samsung telefoon nog goed blijven beschermen. Dit kun je het beste doen met een persoonlijk telefoonhoesje van GoCustomized.

Laat ons weten wat jij denkt in een reactie!

 

Geef een reactie