Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Een powerbank: Jouw reddende engel

Waarom heb jij een powerbank nodig?

Iedereen heeft een smartphone en we weten allemaal hoe verslavend dat kan zijn. We spenderen het grootste gedeelte van de dag aan WhatsApp, het bekijken van grappige Facebook filmpjes of gaan op jacht naar Pokémons. Terwijl je druk bezig bent op je telefoon sta je er eigenlijk niet bij stil, maar het percentage van jouw batterij daalt plotseling bijna net zo snel als de temperatuur in Nederland. Voor je het weet staar je naar een zwart beeldscherm. Het enige wat je kunt doen is balen dat je jouw Pokémon niet hebt kunnen vangen of het berichtje van je scharrel niet hebt kunnen beantwoorden. De wereld lijkt ineens zo saai zonder je telefoon. Je mag dan wel als volwassenen Pokémon spelen, je gaat echt niet meer naar buiten om te schommelen in de speeltuin.

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe je dit soort momenten kan voorkomen. Het is eigenlijk heel simpel. Een externe oplader is jouw reddende engel! Niet iedere powerbank is even goed en daarom zetten wij een aantal dingen voor je op een rijtje.

Powerbank CREDIT TO XATACA.COM

Groter is niet altijd beter.

Een externe oplader kent hetzelfde principe als bij het trainen in een sportschool. Kies wat bij je past en probeer niet te overdrijven. Het is namelijk niet zo dat jij een powerbank moet kopen van 16,000 mAh. Als je telefoon over een 8,000 mAh beschikt kies dan voor een powerbank met een iets hoger mAh. Mocht je de vergelijking met de sportschool overigens niet begrijpen. Kijk dan volgende keer naar de jongen die eigenlijk met 10 kg gewichten moet trainen, maar begint met 20 kg gewichten. Het is net als bij een te grote powerbank niet nodig en het ziet er vrij lomp uit. Overigens voor een grotere powerbank, die je wellicht niet nodig hebt, betaal je ook meer. Het is maar net wat je er voor wilt uitgeven natuurlijk.

Wat is nog meer belangrijk?

Bekijk goed wat voor type powerbank jij wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een powerbank met een micro USB, dat betekent dat je de powerbank direct aansluit op je telefoon. Je kan er echter ook voor kiezen om er een te kopen met een traditionele USB aansluiting. Op die manier verbind je de telefoon en de externe oplader met een USB kabel.

Powerbank CREDIT TO XATACA.COM

Daarnaast is de levensduur van een externe oplader uiterst belangrijk. Kies dan ook voor een powerbank die je minimaal 500 keer kunt gebruiken. Normaal gesproken gaat een externe oplader gemiddeld twee jaar lang mee.

Heb jij de ideale powerbank al gevonden? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie