Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is al ongeveer een maand uit, maar toch willen wij vandaag het juweel van de Zuid-Koreaanse technologie gigant presenteren. Deze Samsung Galaxy Note is meer gericht op de zakelijke klanten die opzoek zijn naar net dat extra dingetje. Wil je meer weten over deze telefoon? Blijf dan lezen!

Wat erg opvalt aan deze telefoon is het enorme scherm van 6,3 inch en de minder gebogen randen. Het scherm beschikt over een fenomenale technologie, met een virtuele thuisknop en drukgevoeligheid en het nieuwe always-on display waarmee je meldingen, batterij status en de tijd altijd kan zien. De resolutie van het scherm is QHD + met een Super AMOLED scherm dat een unieke kijkervaring biedt.

Image result for note 8 always on

Een ander nieuw kenmerk van de Samsung Note 8 is de twin camera, beide voorzien van 12 megapixel en in staat om zeer scherpe foto’s met een geweldig contrast te maken. Daarnaast kunnen de twee camera’s samenwerken, om een duidelijk beeld te creëren dankzij het verschillende visuele veld en het wel bekende portret effect. Het enige wat nadelig zal zijn, is de 3300 mAH batterij. Dit is een beetje te klein als je dit vergelijkt met de kracht die nodig is om al deze functies volledig te benutten.

Het meest bijzondere van de Samsung Galaxy Note 8 is de S pen. Deze is te vinden aan de onderkant van de telefoon. Met de S pen kan je vertaling van tekst activeren, door middel van de taal te selecteren en vervolgens met de pen naar het gewenste woord te gaan. Een ander interessante functie is de Intelligent Selection, waarmee je een deel van het scherm kunt snijden en zelfs video’s kunt afspelen om een GIF direct te maken en te personaliseren met teksten en tekeningen.

Image result for note 8 selezione intelligente

De nieuwe Galaxy Note 8 zal je zeker inspireren met unieke en originele creaties. Daarnaast kan je bij GoCustomized ook creatief en origineel zijn door middel van het ontwerpen van je eigen hoesje. Ga nu naar onze site en begin met het ontwerpen!

Geef een reactie