Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De leukste telefoonhoesjes voor op school

Ja, het is weer bijna zo ver. De scholen beginnen! Dit is de periode van nieuw. Nieuwe boeken, nieuwe pennen, nieuwe outfit, nieuwe leraren, nieuwe klas, nieuwe vrienden maar ook tijd voor een nieuw telefoonhoesje! Vandaag hebben wij een selectie uitgezocht van de mooiste telefoonhoesjes voor op school.

 

Handige hoesjes

zazzle nl 4 Afbeelding van Zazzle.nl

Heb je een liniaal of een geo-driehoek nodig? Waarom gebruik je niet je telefoon! Moet je vermenigvuldigen? Dit hoesje schiet je te hulp, hij heeft alle tafels op een rijtje! Er bestaan natuurlijk ook hoesjes met het periodieke systeem of met wiskunde formules, als je voor een test nog even snel moet leren zijn die erg handig!

telefoonhoesje Afbeelding van Zazzle.nl

 

 

Camouflage hoesjes

Camouflage hoesje Afbeelding van Kinghousse.fr

 

Je mag in de klas eigenlijk je telefoon niet op tafel hebben. Maar jouw leraar heeft het vast niet door als je jouw telefoon vermomt als rekenmachine! Ook kan je jouw telefoon veranderen in een boek of een opschrijft blokje. Maar wel op blijven letten hè? ;-)

 

Noteboek telefoonhoesjes Afbeelding van Rankandstyle.com

cdiscount Afbeelding van Cdiscount.com

 

Hoesjes met historische personen

Hoesje met Napoleon Afbeelding van Zazzle.nl

Wil je graag goede cijfers halen voor geschiedenis? Neem dan een historisch persoon op je telefoonhoesje! Je wordt dan gegarandeerd de favoriete leerling! Je kunt bijvoorbeeld Napoleon, Louis XIV of Marie-Antoinette kiezen om een blijvende indruk achter te laten!

 

Old School hoesjes

Krijtbord hoesje Afbeelding van Fineartamerica.com

 

Houdt jij van krijtborden? Ja, die je had op de basisschool? Er bestaan ook hoesjes die hetzelfde werken als deze schoolborden. Je kunt er met uitwisbare marker opschrijven! Erg handig en leuk als je houdt van tekenen of veel formules moet onthouden.

 

Hoesjes voor leraren

Leraar hoesje Afbeelding van Keepitschool.com

 

Omdat niet alleen de leerlingen terug gaan naar school, maar ook de leraren, zijn er ook hoesjes voor de onderwijzers, zodat ze al vanaf de eerste schooldag de leerlingen kunnen vermaken!

 

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes

iphone-5s-walletcase-2_1

Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een hoesje maken met jouw favoriete vakantie foto, zodat je deze aan al je vrienden kunt laten zien zodra je weer terug bent op school. Je kunt bij GoCustomized ook wallet cases ontwerpen zodat jij je studentenkaart, je ov-chipkaart en je bankpas altijd bij de hand hebt.

 

 

Laat ons weten in de reacties hoe jouw eerste schooldag was!

Geef een reactie