Blog

De leukste bloggers uit verschillende landen

Bij GoCustomized werken we veel samen met bloggers. Naast de samenwerking met ons, delen deze bloggers hun ervaringen, schrijven ze over verschillende onderwerpen en maken ze vaak mooie foto's. We hebben een paar leuke bloggers voor je op een rijtje gezet! Spreek je de taal van deze blogger niet? Dan is het natuurlijk ook leuk om foto's te kijken!

Italië

fabulouspartydesign.com

Bloggers - Italy Afbeelding van Fabulouspartydesign.com

Fabrizia is een Italiaanse met een passie voor bloggen. Ze is 30 jaar en heeft twee kinderen waar ze graag over blogt. Daarnaast blogt ze over zwanger zijn, DIY, recepten en reizen!

 

 

Frankrijk

chouettebrindille.com

Bloggers - FR Afbeelding van Chouettebrindille.com

Imane is een 30 jarige Franse blogger uit Marseille. Ze blogt over verschillende dingen zoals DIY, reizen, beauty & mode en lifestyle. Moet je van je Frans lerares op school veel Franse tijdschriften lezen of Franse TV kijken maar vind je dat te veel werk? Dan is dit een goede oplossing, haar hele blog is in het Frans!


Nederland

tres-adorable.com

Bloggers - NL Afbeelding van Tres-adorable.com

Tres-Adorable.com is de blog van de 27-jarige Jorien. Ze woont met haar man, mister G, en twee poezen in het Gooi. Ze schrijft over Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie. Daarnaast is ze bekeert tot de islam, waarover ze ook af en toe schrijft. Ze omschrijft haar eigen blog als ‘alles wat de vrouw van nu leuk vindt’, zeker waard om een kijkje te nemen dus!

 

 

Verenigd Koninkrijk

elisabethrilatt.com

Bloggers - UK Afbeelding van Elisabethrilatt.com

Deze Engelse uit Cardiff, waar ze samenwoont met haar verloofde en haar hondje, richtte in 2014 haar eigen blog op. Elisabeth schrijft graag over beauty en shopping, maar ook over eten en lifestyle! Voor elk wat wils!

 

Duitsland

wiebkembg.de

Bloggers - Germany Afbeelding van Wiebkembg.de

In 2011 werd deze blog opgericht door Wiebke. Naast haar het studeren van Biologie heeft ze een andere passie: mode. Ze deelt op haar blog de leukste outfits en accessoires. Daarnaast is haar blog in het Engels, je hoeft dus helemaal geen Duits te kunnen om haar blog te lezen!

 

 

Spanje

you-arethe-one.com

Bloggers - Spain Afbeelding van You-arethe-one.com

 

Voor alle lezers die Spaans spreken hebben we de Spaans blog van Amparo. Zoals ze zelf zegt, is ze geboren met een sombrero en een lach, en staat ze erg positief in het leven. Ze houdt je graag op de hoogte van de trends in mode en beauty, daarnaast schrijft ze ook vaak over het dagelijks leven.

 

Heb je door alle mooie foto's veel inspiratie gekregen? Maak dan nu jouw eigen persoonlijke telefoonhoesje!

Geef een reactie