Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De beste telefoons van 2016

2017 is begonnen! Laten we eens terugkijken op vorig jaar en kijken welke telefoons van 2016 het beste waren. Welke telefoons raden we aan en hoe zijn de plekken verdeeld? We beginnen met plek 5 om het extra spannend te houden!

#5 Apple iPhone 7

Voor iedereen die het Plus model iets te groot is, is de normale iPhone 7 ideaal! De nieuwe features zijn geweldig!

Telefoon van 2016 Afbeelding van Buyiphone7.org

De nieuwe iPhone 7 heeft geen koptelefoon aansluiting meer, waar veel mensen nog steeds aan moeten wennen. De verbeterde camera en snelheid door de A10 processor zijn twee grote plussen. Daarnaast heeft ook de Home Button een transformatie gehad. Of je Apple nou leuk vindt of niet, de iPhone is wel een voorloper op de techniek.

#4 Google Pixel

Telefoons van 2016 - Pixel Afbeelding van theverge.com

Op een paar punten springt de Google Pixel er echt uit: soepele bediening, geweldige camera en een stijlvol design. De telefoon is waterdicht en de opslag kun je uitbreiden. Wel jammer dat deze telefoon een stuk duurder is dan de vorige Nexus telefoons. De Google Pixel is echt een top telefoon, maar wel duur. Wel draait deze nieuwe telefoon op de nieuwe Android 7.1!

#3 HTC 10

Telefoons van 2016 - HTC 10 Afbeelding van androidcentral.com

Bij deze mobiel beginnen wij graag met het design. Het prachtige aluminium design en de super snelle vingerprintscanner, maakt deze telefoon uniek. Hij weegt 161 gram en is 9mm dik, wat boven gemiddeld is. Als je het fijn vindt, dat je telefoon dikker is, dan is deze telefoon zeker geschikt voor jou!

#2 Apple iPhone 7 Plus

telefoons van 2016 - Apple iPhone 7 Plus Afbeelding van pcmag.com

De dubbele camera van deze telefoon ziet er geweldig uit en is zeker een plus van deze telefoon ;-). De iPhone 7 Plus is de grote broer van de normale 7 Plus en daarom heeft deze ook betere camera features.

#1 Samsung Galaxy S7 Edge

Telefoons van 2016 - Samsung Galaxy S7 Edge Afbeelding van Cnet.com

Het licht gebogen scherm maakt deze telefoon anders dan anders. De versie zonder Edge is ook mooi, maar de Edge versie is voor mensen die graag de allernieuwste features en technologie willen hebben. De Edge versie heeft daarnaast een betere batterij en een groter scherm (5.5 inch). Het maakt niet uit of je Netflix wilt kijken of iets anders, deze telefoon is er super geschikt voor!

 

Heb jij een van deze telefoons  van 2016 en wil je die graag in stijl beschermen? Neem dan eens een kijken bij onze gepersonaliseerde hoesjes! Bij GoCustomized ben jij de ontwerper!

 

Geef een reactie