Blog

De beste gadgets voor kampeerders, reizigers en festivalgangers

 Is jouw volgende reis al geboekt? Staat er een festival met camping in de planning? Het is tijd om jezelf goed uit te rusten voor jouw vakantielocatie. Dus hebben we hebben we het in dit artikel over alle coole gadgets en accessoires die onmisbaar zijn voor jouw volgende avontuur! Deze producten trouwens zijn ook hele leuke cadeau-ideeën. Lees verder om het te ontdekken...

Image result for tent viewBron: Pinterest

Of het nu een festival, een hectische nacht of een lange dag wandelen door de wildernis is. Het is altijd belangrijk om een goede plek te vinden met alle dingen die je nodig hebt om te kunnen relaxen. His is onze top 8 van de beste gadgets voor alle kampeerders, reizigers en ontdekkingsreizigers...

1 - De opblaasbare bank

Je hebt hem waarschijnlijk overal gezien op social media, want dit is een onmisbare accessoire voor de zomer geworden. Je kan de opblaasbare bank leeg laten lopen en opvouwen zodat hij lekker makkelijk is om mee te nemen. Je legt hem neer op de grond op de plek waar je hem wilt en blaast hem op. De bank is waterdicht en kan zelfs drijven op het water. Een erg handig item voor elke kampeerder en vakantieganger.

Image result for kaisr inflatable picBron: Secret Deals Today

2 - De powerbank op zonne-energie

Geen stekker in de buurt maar je batterij is leeg? De powerbank is jouw vriend! Er zijn waterdichte powerbanks, die werken op zonne-energie. Zo heb je altijd een manier om jouw elektronische apparaten op te laden. Geen zon ? Deze powerbanks hebben vaak een extra batterij die zelfs opladen met bewolkt weer. U kunt altijd kiezen voor een normale powerbank die je dagelijks helpt, én die zeer compact zijn. Kijk eens naar de gepersonaliseerde powerbanks van GoCustomized.

PowertravellerBron: Hongkiat

3 - De compacte barbecue

Bij zonnig weer is het weert tijd voor de barbeque! Wat is beter dan een goede kleine grill? Tijdens een festival, het wandelen of voor op reis, zijn deze grills super handig. Je kunt op elk moment van de dag genieten van gegrilde spiesjes of marshmallows!

Bron: The Fowdry
Image result for portable folding charcoal grillBron: Odittymail

4 - De koelbox met speaker

Niet echt het meest compacte item, maar super handig! Je kunt luisteren naar muziek terwijl je lekker je biertjes koelt. De perfecte combinatie voor middagen met vrienden!

Image result for cooler speakerBron: Crutchfield

5 - Mini videoprojector

Doe je een roadtrip? Dan is het leuk om buitenbioscoopavonden te hebben. In dit geval kun je kiezen voor een mini-LED-videoprojector met Bluetooth-aansluiting. Trek een doek tussen twee bomen of projecteer de film gewoon op je tent!

Related imageBron: Odditymail

6 - USB-Card

Heb je een iPhone en kan je geen extra geheugen toevoegen? Deze USB-card is de oplossing voor alle reizigers. Je kunt films toevoegen vanaf je computer en vervolgens afspelen op je telefoon door dit handige apparaatje . Het werkt ook in de andere richting. Bijvoorbeeld, je hebt veel foto's gemaakt op je telefoon en je geheugen is vol. Deze USB-card is de perfecte oplossing om ze van het ene toestel naar de andere te verplaatsen, zodat je de foto's van je telefoon kunt verwijderen en ze toch kunt bewaren.

Related imageBron: Bisly

7 - De espressomachine

Kan je niet zonder je espresso? Dan is de compacte espressomachine echt iets voor jou! Jouw benodigde dosis cafeïne in een makkelijk mee te nemen apparaatje.

Image result for minipressoBron: Top100uder100

8 - E-reader

Of het nu een Kindle of een Kobo is, een E-reader is het perfecte cadeau voor alle reizigers. Licht, compact, waterdicht, zonder glans, hiermee kan je jouw bibliotheek overal mee naartoe nemen. De batterij gaat erg lang mee en de keuze aan boeken is oneindig. Gelukkig is dit niet te voelen in het gewicht van het apparaat!

Image result for utilisation de la kindleBron: Youtube

Wat is voor jou noodzakelijk om te hebben wanneer je gaat kamperen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Geef een reactie