Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

De Beste Apps Voor Je iPad!

Heb je toevallig een iPad cadeau gekregen of er net eentje nieuw gekocht en weet je niet welke apps of games je erop moet downloaden? Geen probleem! Bij GoCustomized zijn we echte fans van spelletjes en we proberen er zoveel mogelijk uit. Hieronder een kort overzicht van de leukste iPad apps van het moment!

Lara Croft Go

iPad apps Afbeelding van Stuff.tv

Dit is de ideale app voor iedereen die fan is van Tomb Raider. De hoofdrolspeelster Lara Croft keer terug in dit mini-avontuur, die veel weg heeft van de gebruikelijke stijl van de game. Wees voorbereid om te springen, te vallen en vijanden te verslaan. Houd je van spanning? Dan is dit spel voor jou!

Year Walk

iPad apps Afbeelding van Rockpapershotgun.com

Een prachtig avontuur door een duistere omgeving met veel verwijzingen naar de Scandinavische mythologie. Year Walk is een verhaal dat bestaat uit fasen van ontdekking en het oplossen van puzzels. Door de geschiedenis heen zal je af en toe uit je stoel springen van angst, maar geen zorgen, dit duurt maar een paar seconden. In de eerste instantie werd het uitgebracht door game consoles, maar gezien het enorme succes werd de versie uitgebracht op de mobiele market. Zeker waard om een keer te spelen!

 

Foldify

iPad apps Afbeelding van Redmondpie.com

Met je iPad kun je nu objecten tot leven brengen! We hebben het dan niet over normale objecten, maar 3D objecten! Met deze applicatie kun je je eigen modellen bouwen, ze opslaan en ze uitvouwen tot een levende creatie! Je hoeft niet per se goed te zijn in tekenen, je kunt eenvoudig alle aanwijzingen volgen!

 

Netflix

iPad apps Afbeelding van Stuff.tv

Is het weer een aan het regenen? Waarom kijk je dan geen Netflix op je iPad? Zo kun je lekker warm onder de deken blijven liggen! Daarnaast kun je de iPad ook gemakkelijke meenemen, zodat je ook ergens anders films kunt kijken. Je hebt alleen maar een internetverbinding nodig! Het is ook mogelijk om een kinderaccount aan te maken, zodat jouw kinderen ook kunnen genieten van hun favoriete films zonder dat ze iets ongewenst zien. Als je de iPad meegeeft aan de kinderen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze goed beschermt. Bij GoCustomized kun je je eigen iPad hoes maken!

Veel plezier met het proberen van deze apps! Laat je het aan ons weten als jij een andere leuke tegen komt?

Geef een reactie