Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Review: Samsung Galaxy S8

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S8 op de markt gebracht en komt dan ook naar mijn mening met de mooiste en meest stijlvolle mobiele telefoon die ooit gemaakt zijn. Deze smartphone onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie, maar heeft ook kritiek ontvangen. De kritiek gaat dan dit keer ook om de hoge prijs van de nieuwe telefoon. Laten we bij het begin beginnen. Wil je meer weten? Lees dan verder!

Samsung Galaxy S8 Afbeelding van MovilZona

Prijs en release datum van de Samsung Galaxy S8

De Galaxy S8 is wereldwijd beschikbaar op 28 april tegen een prijs van: £689 in het Verenigd Koninkrijk of $720 in de Verenigde Staten. In Nederland zal de Samsung Galaxy S8 €799 en de Plus versie €899 gaan kosten. Daarnaast is de Samsung Galaxy S8 verkrijgbaar in verschillende kleuren: Zwart, grijs, koraalblauw en zilver. De beschikbare kleuren kunnen echter per markt verschillen.

Ontgrendelen van de Galaxy S8

Een van de nadelen van de nieuwe smartphones is de vingerafdruksensor, waarmee je het apparaat kunt ontgrendelen. We zijn het natuurlijk allemaal eens over dat de vingerafdruk een heel goed idee is en blijft. Dit verhoogt de veiligheid van mobiele telefoons en niemand hoeft iets te weten van jou code, want die hebben ze toch niet nodig. Net zoals geruchten bij de iPhone 8 is het gerucht dat de vingerafdruksensor bij de S8 op de rug zal plaatsvinden.

Samsung Galaxy S8 Foto van: techradar.com

Samsung Galaxy S8 Foto van: techradar.com

Gezichtsherkenning

Dat is cool! Je houdt gewoon your pretty face in de frontcamera van de mobiele telefoon en de smartphone zal jouw herkennen en daarna ontgrendelen.  Klinkt goed toch? Sommigen zeggen dat het niet zo goed werkt, omdat je jouw gezicht in een bepaalde hoek moet plaatsen, anders werkt het niet! Afgezien van dat, is het de vraag of en hoe dit zal werken in het donker.

Samsung Galaxy S8 informatie Foto van: techradar.com

Bixby

Een andere nieuwe functie is de opname van de nieuwe Bixby wizard. Het doel van Bixby is om de interactie met de Samsung Galaxy S8 natuurlijker en makkelijker te laten verlopen. Dit is te wijten aan de technologische vooruitgang en het bedrijf met betrekking tot kunstmatige intelligentie. Wil jij een duidelijk beeld van hoe de nieuwe Samsung Galaxy S8 er van binnen en buiten uit zal komen te zien, kijk dan naar de video hieronder, waarin alle functies worden samengevat en uitgelegd.

Samsung Galaxy S8: Functies en specificaties

Afmetingen 148.9x68.1x8.0mm en gewicht 155 gr
Display: 5.8 inch
Resolutie: 2,960x1,440 pixels
Leeuwebek processor chip 835 met 8 kernen (4 en 4 2.35GHz met 1,9 GHz) of Exynos 8895 met 8 kernen (4 en 4 met 2,3-GHz met 1,7 GHz) - Systeem: Android noga
RAM 4GB
Intern geheugen 64GB
MicroSD-kaart | Capaciteit tot 2 TB.
Batterij capaciteit van 3000 mAh.
Terug camera: 12 MP,
Camera vooraan: 8 MP met autofocus en gezichtsherkenning
Waterdicht tot 1,5 meter diep in 30 min
Iris scanner
Draadloos opladen
Quick Charge 2.0.
USB-C.
Bixby Asisstent

 

Geef een reactie