Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

5 redenen waarom je een telefoonhoesje moet kopen

“Zal ik een telefoonhoesje kopen?” Dit is vaak de eerste vraag die in je opkomst als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht. Begrijpelijk, want je nieuwe telefoon heeft veel geld gekost! Wij hebben daarom de 5 redenen op een rijtje gezet waarom het slim is om een hoesje te kopen en je daarmee ook nog eens veel geld bespaard!

 

 

Telefoonhoesje kopen bij GoCustomized Redenen om bij GoCustomized een hoesje te kopen!

 

 

 Waarom het slim is om een telefoonhoesje te kopen

1. Bescherming

Zonder telefooncase is je smartphone niet beschermt tegen alle gevaren! Dadelijk valt je telefoon weer eens op de grond en is het hele beeldscherm bekrast. Ook als je je telefoon nooit laat vallen verslechtert je telefoon met de tijd. Veel schade zit aan de buitenkant: krassen, deuken en scheurtjes, dit is niet mooi en erg vervelend. Het kan ook slechter.... als de schade aan de binnenkant van de telefoon zit, wat de functionaliteit van je mobiel beschadigd. Kapotte toetsen, lange laadtijden, en ook helemaal geen reactie meer – zo ver laat je het toch niet komen? Een telefoonhoesje de perfecte bescherming en bespaart je al dit leed.

 

2. Je bespaart geld

Een beschadigde telefoon is erg slecht voor je portemonnee. Een reparatie kan al snel meer dan 100 euro kosten, soms is het zelfs duurder als een nieuwe smartphone! Het is natuurlijk ook erg stom dat je je telefoon niet kan gebruiken als deze gerepareerd wordt. Niet te vergeten dat als je telefoon veel schade heeft, je deze in de toekomst voor minder geld kunt verkopen. Bij GoCustomized kun je voor maar €14,95 een nieuw hoesje kopen. Gunstiger wordt het niet, als je bedenkt hoeveel geld je daarmee bespaard in de toekomst!

 

3. Je maakt jouw telefoon uniek!

 

Telefoonhoesje kopen, uniek @elenacanostyle op Instagram

 

Het maakt niet uit of je een Samsung, Apple of Sony hebt, bijna alle telefoons zien er hetzelfde uit. Een hoesje is een goede kans, om jouw telefoon eruit te laten springen! Als dat voor jou niet genoeg is, kun je natuurlijk tussen meerdere hoesjes wisselen zodat je telefoon er iedere dag, week of maand er weer anders uit ziet!

 

4. Je kunt je eigen telefoonhoesje ontwerpen

 

Telefoonhoesje kopen, eigen ontwerp @micoquette op Instagram

Vind je dit allemaal goed klinken, maar zijn alle hoesje die je op internet hebt gevonden zo saai? Dat vinden wij ook! Wij geloven namelijk dat je zelf het beste weet wat je wilt. Daarom ben jij bij ons de designer en kun je gemakkelijk bij ons je eigen persoonlijke telefoonhoesje ontwerpen! Daarmee weet je zeker, dat jij een ontwerp op je telefoon krijgt die je ook graag wilt en dat jouw telefoon uniek is en blijft.

 

5. De case past bij jullie outfit

 

Telefoonhoesje kopen, passende outfit @blondeybrunette.blog op Instagram

 

Pas jij altijd je kleding aan naar je vriendin? Als je een hoesje hebt met een foto van jullie samen dan is jullie outfit helemaal compleet en kan iedereen zien dat jullie beste vriendinnen zijn!

 

 

Nu weet je waarom je een telefoonhoesje moet kopen! Als je niet zeker bent over welke case het beste bij je past, kijk dan op ons hoesjesoverzicht of maak de persoonlijkheidstest! Veel plezier bij ontwerpen!

 

 

 

Geef een reactie